Sami
Matkusta suoraan Kyllini lautta
Kyllini
Katso hinnat

Miten päästä Sami Kyllini lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sami Kyllini lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sami Kyllini on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sami Kyllini voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sami Kyllini -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Ionian Group, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sami Kyllini -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ionian Group laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sami Kyllini sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sami Kyllini lauttatietoa

Lähtösatama
Sami
Kreikka
Jooniansaaret
Saapumissatama
Kyllini
Kreikka
Länsi-Kreikka
Etäisyys
59 km
Lauttayhtiöt
Ionian Group
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sami ja Kyllini välillä?

Jos haluat matkustaa Sami ja Kyllini välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ionian Group, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ionian Group Sami Kyllini
Ionian Group
Ionian Group harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Sami ja Kyllini satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Sami-Kyllini -hintoja ja varata Ionian Groupin lipun Sami ja Kyllini välillä. Lisätietoja Ionian Groupistä

Mistä lähtevät lautat Sami? Mihin laivat saapuvat Kyllini?

Lähtösatama Sami

Ionian Group lautat lähtevät Kyllini seuraavista Sami satamista:

Sami
Kartta

Saapumissatama Kyllini

Ionian Group alukset saapuvat Kyllini seuraavista satamista:

Kyllini
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika