Samsø
Matkusta suoraan Kalundborg lautta
Kalundborg
Katso hinnat

Miten päästä Samsø Kalundborg lautalla ?

Etsitkö täydellistä Samsø Kalundborg lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Samsø Kalundborg on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Samsø Kalundborg voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Samsø Kalundborg -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten SamsøFærgen, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Samsø Kalundborg -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla SamsøFærgen laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Samsø Kalundborg sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Samsø Kalundborg lauttatietoa

Lähtösatama
Samsø
Tanska
Saapumissatama
Kalundborg
Tanska
Etäisyys
32 km
Lauttayhtiöt
SamsøFærgen
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Samsø ja Kalundborg välillä?

Jos haluat matkustaa Samsø ja Kalundborg välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten SamsøFærgen, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

SamsøFærgen Samsø Kalundborg
SamsøFærgen
SamsøFærgen harjoittaa lauttaliikennettä Tanska, mukaan lukien lauttaliikenne Samsø ja Kalundborg satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Samsø-Kalundborg -hintoja ja varata SamsøFærgenin lipun Samsø ja Kalundborg välillä. Lisätietoja SamsøFærgenistä

Mistä lähtevät lautat Samsø? Mihin laivat saapuvat Kalundborg?

Lähtösatama Samsø

SamsøFærgen lautat lähtevät Kalundborg seuraavista Samsø satamista:

Ballen
Kartta

Saapumissatama Kalundborg

SamsøFærgen alukset saapuvat Kalundborg seuraavista satamista:

Port of Kalundborg
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika