San Domino
Matkusta suoraan Peschici lautta
Peschici
Katso hinnat

Miten päästä San Domino Peschici lautalla ?

Etsitkö täydellistä San Domino Peschici lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta San Domino Peschici on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu San Domino Peschici voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta San Domino Peschici -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Gruppo Armatori Garganici, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen San Domino Peschici -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Gruppo Armatori Garganici laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin San Domino Peschici sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

San Domino Peschici lauttatietoa

Lähtösatama
San Domino
Italia
Apulia
Saapumissatama
Peschici
Italia
Apulia
Etäisyys
47 km
Lauttayhtiöt
Gruppo Armatori Garganici
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta San Domino Peschici: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla San Domino Peschici, lippujen hinnat vaihtelevat 24 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 26 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä San Domino - Peschici, on 24 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä San Domino - Peschici on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Peschici, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Peschici 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee San Domino satamasta klo 16:35.

Keskimääräinen hinta San Domino - Peschici-lauttaristeilylle.
24 €
Lauttojen hintaluokka San Domino Peschici (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
24 € - 26 €
Keskimääräinen ylitysaika San Domino - Peschici
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen Peschici menevän lautan lähtöaika
16:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Peschici
18:05

Mitkä yhtiöt liikennöivät San Domino ja Peschici välillä?

Jos haluat matkustaa San Domino ja Peschici välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Gruppo Armatori Garganici, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Gruppo Armatori Garganici San Domino Peschici
Gruppo Armatori Garganici
Gruppo Armatori Garganici harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne San Domino ja Peschici satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla San Domino-Peschici -hintoja ja varata Gruppo Armatori Garganiciin lipun San Domino ja Peschici välillä. Lisätietoja Gruppo Armatori Garganiciistä

Mistä lähtevät lautat San Domino? Mihin laivat saapuvat Peschici?

Lähtösatama San Domino

Gruppo Armatori Garganici lautat lähtevät Peschici seuraavista San Domino satamista:

Parco Nazionale del Gargano
Kartta

Saapumissatama Peschici

Gruppo Armatori Garganici alukset saapuvat Peschici seuraavista satamista:

Peschici
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika