San Domino
Matkusta suoraan Vieste lautta
Vieste
Katso hinnat

Miten päästä San Domino Vieste lautalla ?

Etsitkö täydellistä San Domino Vieste lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta San Domino Vieste on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu San Domino Vieste voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta San Domino Vieste -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen San Domino Vieste -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin San Domino Vieste sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

San Domino Vieste lauttatietoa

Lähtösatama
San Domino
Italia
Apulia
Saapumissatama
Vieste
Italia
Apulia
Etäisyys
62 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta San Domino Vieste: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla San Domino Vieste, lippujen hinnat vaihtelevat 24 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 24 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä San Domino - Vieste, on 24 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä San Domino - Vieste on 2 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 20 min saapua Vieste, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Vieste 2 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee San Domino satamasta klo 16:35.

Keskimääräinen hinta San Domino - Vieste-lauttaristeilylle.
24 €
Lauttojen hintaluokka San Domino Vieste (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
24 € - 24 €
Keskimääräinen ylitysaika San Domino - Vieste
2 tuntia 20 min
Ensimmäisen Vieste menevän lautan lähtöaika
16:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Vieste
18:55

Miksi ottaa lautta San Domino Vieste?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, San Domino Vieste kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Vieste. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta San Domino Vieste on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Vieste tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta San Domino-Vieste-risteilyllä Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo lautalla sinulla on San Domino-Vieste-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. San Domino voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Vieste täynnä energiaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici lauttaan San Domino, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Vieste. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici.

Mitkä yhtiöt liikennöivät San Domino ja Vieste välillä?

Jos haluat matkustaa San Domino ja Vieste välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Vieste
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla San Domino-Vieste -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun San Domino ja Vieste välillä. NLG - Navigazione Libera del Golfo liikennöi San Domino Vieste 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
1 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa
MS&G San Domino Vieste
MS&G
MS&G harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne San Domino ja Vieste satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla San Domino-Vieste -hintoja ja varata MS&Gin lipun San Domino ja Vieste välillä. Lisätietoja MS&Gistä
Gruppo Armatori Garganici San Domino Vieste
Gruppo Armatori Garganici
Gruppo Armatori Garganici harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne San Domino ja Vieste satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla San Domino-Vieste -hintoja ja varata Gruppo Armatori Garganiciin lipun San Domino ja Vieste välillä. Lisätietoja Gruppo Armatori Garganiciistä

Mistä lähtevät lautat San Domino? Mihin laivat saapuvat Vieste?

Lähtösatama San Domino

NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici lautat lähtevät Vieste seuraavista San Domino satamista:

Parco Nazionale del Gargano
Kartta

Saapumissatama Vieste

Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat Vieste seuraavista satamista:

Vieste
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla San Domino Vieste, San Domino ja Vieste välisen 62 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella San Domino ja Vieste välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ja Gruppo Armatori Garganici). Tällä hetkellä San Domino ja Vieste välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä San Domino-Vieste liikennöi 3 lauttayhtiötä: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ja Gruppo Armatori Garganici.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Vertaa ennen varausta NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa San Domino Vieste -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

San Domino ja Vieste välisen matkan aikana matkustat 62 km.

Jos haluat matkustaa laivalla San Domino Vieste, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 24 € - 24 €. Havaitsemamme keskihinta oli 24 €.

Ensimmäinen lautta lähtee San Domino klo 16:35 kohti Vieste.

Millainen on San Domino ja Vieste välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä San Domino ja Vieste välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat San Domino Vieste -risteilyllä NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G tai Gruppo Armatori Garganici laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet San Domino laivaan noususta Vieste tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja San Domino ja Vieste.

Valmiina laivaan nousuun San Domino

Ennen kuin lähdet San Domino Vieste -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely San Domino satamassa / Sinun kannattaa saapua San Domino satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys San Domino ja Vieste väliselle reitille. / San Domino esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n lipunmyyntitiskillä San Domino lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Vieste menevään laivaan nouseminen / Varo San Domino lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

San Domino ja Vieste välinen risteily: laivalla...

Gruppo Armatori Garganici, MS&G tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Vieste on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Vieste:

  • Lautta saapuu Vieste satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Vieste satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut San Domino Vieste mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Vieste.
  • Vieste on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Vieste. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Vieste odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika