San Felice Circeo
Matkusta suoraan Ponza lautta
Ponza
Katso hinnat

Miten päästä San Felice Circeo Ponza lautalla ?

Etsitkö täydellistä San Felice Circeo Ponza lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta San Felice Circeo Ponza on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu San Felice Circeo Ponza voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta San Felice Circeo Ponza -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Pontina Navigazione, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen San Felice Circeo Ponza -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Pontina Navigazione laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin San Felice Circeo Ponza sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

San Felice Circeo Ponza lauttatietoa

Lähtösatama
San Felice Circeo
Italia
Latium
Saapumissatama
Ponza
Italia
Ponti-saaret
Etäisyys
39 km
Lauttayhtiöt
Pontina Navigazione
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät San Felice Circeo ja Ponza välillä?

Jos haluat matkustaa San Felice Circeo ja Ponza välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Pontina Navigazione, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Pontina Navigazione San Felice Circeo Ponza
Pontina Navigazione
Pontina Navigazione harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne San Felice Circeo ja Ponza satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla San Felice Circeo-Ponza -hintoja ja varata Pontina Navigazionein lipun San Felice Circeo ja Ponza välillä. Pontina Navigazione liikennöi San Felice Circeo Ponza 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Pontina Navigazioneistä
1 tuntia
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat San Felice Circeo? Mihin laivat saapuvat Ponza?

Lähtösatama San Felice Circeo

Pontina Navigazione lautat lähtevät Ponza seuraavista San Felice Circeo satamista:

San Felice Circeo
Kartta

Saapumissatama Ponza

Pontina Navigazione alukset saapuvat Ponza seuraavista satamista:

Ponza
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika