San Nicola
Matkusta suoraan Vasto lautta
Vasto
Katso hinnat

Miten päästä San Nicola Vasto lautalla ?

Etsitkö täydellistä San Nicola Vasto lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta San Nicola Vasto on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu San Nicola Vasto voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta San Nicola Vasto -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen San Nicola Vasto -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin San Nicola Vasto sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

San Nicola Vasto lauttatietoa

Lähtösatama
San Nicola
Italia
Apulia
Saapumissatama
Vasto
Italia
Abruzzo
Etäisyys
66 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät San Nicola ja Vasto välillä?

Jos haluat matkustaa San Nicola ja Vasto välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Nicola Vasto
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla San Nicola-Vasto -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun San Nicola ja Vasto välillä. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä

Mistä lähtevät lautat San Nicola? Mihin laivat saapuvat Vasto?

Lähtösatama San Nicola

NLG - Navigazione Libera del Golfo lautat lähtevät Vasto seuraavista San Nicola satamista:

San Nicola
Kartta

Saapumissatama Vasto

NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat Vasto seuraavista satamista:

Vasto
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika