San Nicola
Matkusta suoraan Vieste lautta
Vieste
Katso hinnat

Miten päästä San Nicola Vieste lautalla ?

Etsitkö täydellistä San Nicola Vieste lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta San Nicola Vieste on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu San Nicola Vieste voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta San Nicola Vieste -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen San Nicola Vieste -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin San Nicola Vieste sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

San Nicola Vieste lauttatietoa

Lähtösatama
San Nicola
Italia
Apulia
Saapumissatama
Vieste
Italia
Apulia
Etäisyys
61 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät San Nicola ja Vieste välillä?

Jos haluat matkustaa San Nicola ja Vieste välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Nicola Vieste
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla San Nicola-Vieste -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun San Nicola ja Vieste välillä. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä

Mistä lähtevät lautat San Nicola? Mihin laivat saapuvat Vieste?

Lähtösatama San Nicola

NLG - Navigazione Libera del Golfo lautat lähtevät Vieste seuraavista San Nicola satamista:

San Nicola
Kartta

Saapumissatama Vieste

NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat Vieste seuraavista satamista:

Vieste
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika