Suositeltu reitti
Santa Cruz de La Palma
Matkusta suoraan Arrecife lautta
Arrecife
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Santa Cruz de La Palma
Matkusta lautta, lennot Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lautta Arrecife
Arrecife
Katso hinnat

Miten päästä Santa Cruz de La Palma Arrecife lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santa Cruz de La Palma Arrecife lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santa Cruz de La Palma Arrecife on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santa Cruz de La Palma Arrecife voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santa Cruz de La Palma Arrecife -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santa Cruz de La Palma Arrecife -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santa Cruz de La Palma Arrecife sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santa Cruz de La Palma Arrecife lauttatietoa

Lähtösatama
Santa Cruz de La Palma
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Arrecife
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
412 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
31 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santa Cruz de La Palma Arrecife: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santa Cruz de La Palma Arrecife, lippujen hinnat vaihtelevat 42 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 136 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santa Cruz de La Palma - Arrecife, on 89 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santa Cruz de La Palma - Arrecife on 30 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 tuntia saapua Arrecife, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Arrecife 30 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Santa Cruz de La Palma satamasta klo 16:00.

Keskimääräinen hinta Santa Cruz de La Palma - Arrecife-lauttaristeilylle.
89 €
Lauttojen hintaluokka Santa Cruz de La Palma Arrecife (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
42 € - 136 €
Keskimääräinen ylitysaika Santa Cruz de La Palma - Arrecife
30 tuntia
Ensimmäisen Arrecife menevän lautan lähtöaika
16:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Arrecife
22:00

Miksi ottaa lautta Santa Cruz de La Palma Arrecife?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santa Cruz de La Palma Arrecife kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Arrecife. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santa Cruz de La Palma Arrecife on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Santa Cruz de La Palma Arrecife. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Päinvastoin, Santa Cruz de La Palma-Arrecife-reitillä Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Santa Cruz de La Palma voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Arrecife täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välillä?

Jos haluat matkustaa Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de La Palma Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Santa Cruz de La Palma-Arrecife -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Santa Cruz de La Palma Arrecife 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 31 tuntia 30 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
31 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa
Naviera Armas Santa Cruz de La Palma Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Santa Cruz de La Palma-Arrecife -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä

Mistä lähtevät lautat Santa Cruz de La Palma? Mihin laivat saapuvat Arrecife?

Lähtösatama Santa Cruz de La Palma

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas lautat lähtevät Arrecife seuraavista Santa Cruz de La Palma satamista:

Santa Cruz de La Palma
Kartta

Saapumissatama Arrecife

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Arrecife seuraavista satamista:

Arrecife
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santa Cruz de La Palma Arrecife, Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välisen 412 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 31 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas). Tällä hetkellä Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Santa Cruz de La Palma-Arrecife liikennöi 2 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Santa Cruz de La Palma ja Arrecife välisen matkan aikana matkustat 412 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santa Cruz de La Palma Arrecife, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 42 € - 136 €. Havaitsemamme keskihinta oli 89 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santa Cruz de La Palma klo 16:00 kohti Arrecife.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika