Santa Cruz de La Palma
Matkusta suoraan La Gomera lautta
La Gomera
Katso hinnat

Miten päästä Santa Cruz de La Palma La Gomera lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santa Cruz de La Palma La Gomera lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santa Cruz de La Palma La Gomera on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santa Cruz de La Palma La Gomera voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santa Cruz de La Palma La Gomera -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santa Cruz de La Palma La Gomera -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santa Cruz de La Palma La Gomera sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santa Cruz de La Palma La Gomera lauttatietoa

Lähtösatama
Santa Cruz de La Palma
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
La Gomera
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
84 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santa Cruz de La Palma La Gomera: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santa Cruz de La Palma La Gomera, lippujen hinnat vaihtelevat 49 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 144 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santa Cruz de La Palma - La Gomera, on 91 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santa Cruz de La Palma - La Gomera on 4 tuntia 42 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia 50 min saapua La Gomera, kun taas nopeimmat lautat saapuvat La Gomera 3 tuntia 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santa Cruz de La Palma satamasta klo 04:00. Viimeinen laiva La Gomera lähtee Santa Cruz de La Palma satamasta klo 17:00.

Keskimääräinen hinta Santa Cruz de La Palma - La Gomera-lauttaristeilylle.
91 €
Lauttojen hintaluokka Santa Cruz de La Palma La Gomera (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
49 € - 144 €
Keskimääräinen ylitysaika Santa Cruz de La Palma - La Gomera
4 tuntia 42 min
Ensimmäisen La Gomera menevän lautan lähtöaika
04:00
Viimeisen lautan lähtöaika La Gomera
17:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen La Gomera
09:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen La Gomera
21:50

Miksi ottaa lautta Santa Cruz de La Palma La Gomera?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santa Cruz de La Palma La Gomera kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä La Gomera. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santa Cruz de La Palma La Gomera on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Päinvastoin, Santa Cruz de La Palma La Gomera laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Naviera Armas tai Fred Olsen Express liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi La Gomera varmasti jo levänneenä.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle La Gomera poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välillä?

Jos haluat matkustaa Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Santa Cruz de La Palma La Gomera
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Santa Cruz de La Palma-La Gomera -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välillä. Naviera Armas liikennöi Santa Cruz de La Palma La Gomera 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Naviera Armasistä
2 tuntia 20 min
6 ylitystä viikossa
Fred Olsen Express Santa Cruz de La Palma La Gomera
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Santa Cruz de La Palma-La Gomera -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välillä. Fred Olsen Express liikennöi Santa Cruz de La Palma La Gomera 10 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
2 tuntia
10 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Santa Cruz de La Palma? Mihin laivat saapuvat La Gomera?

Lähtösatama Santa Cruz de La Palma

Naviera Armas tai Fred Olsen Express lautat lähtevät La Gomera seuraavista Santa Cruz de La Palma satamista:

Santa Cruz de La Palma
Kartta

Saapumissatama La Gomera

Fred Olsen Express tai Naviera Armas alukset saapuvat La Gomera seuraavista satamista:

La Gomera
Kartta
San Sebastian de la Gomera
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santa Cruz de La Palma La Gomera, Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välisen 84 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Fred Olsen Express). Tällä hetkellä Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välillä on 2 ylitystä päivässä.

Reitillä Santa Cruz de La Palma-La Gomera liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Fred Olsen Express.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Santa Cruz de La Palma ja La Gomera välisen matkan aikana matkustat 84 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santa Cruz de La Palma La Gomera, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 49 € - 144 €. Havaitsemamme keskihinta oli 91 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santa Cruz de La Palma klo 04:00 kohti La Gomera.

Viimeinen lautta La Gomera lähtee Santa Cruz de La Palma yleensä klo 17:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika