Santa Cruz de Tenerife
Matkusta suoraan Agaete lautta
Agaete
Katso hinnat

Miten päästä Santa Cruz de Tenerife Agaete lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santa Cruz de Tenerife Agaete lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santa Cruz de Tenerife Agaete on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santa Cruz de Tenerife Agaete voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santa Cruz de Tenerife Agaete -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santa Cruz de Tenerife Agaete -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santa Cruz de Tenerife Agaete sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santa Cruz de Tenerife Agaete lauttatietoa

Lähtösatama
Santa Cruz de Tenerife
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Agaete
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
68 km
Lauttayhtiöt
Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
8 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santa Cruz de Tenerife Agaete: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santa Cruz de Tenerife Agaete, lippujen hinnat vaihtelevat 42 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 124 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santa Cruz de Tenerife - Agaete, on 71 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santa Cruz de Tenerife - Agaete on 1 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 20 min saapua Agaete, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agaete 1 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santa Cruz de Tenerife satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Agaete lähtee Santa Cruz de Tenerife satamasta klo 16:00.

Keskimääräinen hinta Santa Cruz de Tenerife - Agaete-lauttaristeilylle.
71 €
Lauttojen hintaluokka Santa Cruz de Tenerife Agaete (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
42 € - 124 €
Keskimääräinen ylitysaika Santa Cruz de Tenerife - Agaete
1 tuntia 20 min
Ensimmäisen Agaete menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Agaete
16:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agaete
07:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Agaete
17:20

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santa Cruz de Tenerife ja Agaete välillä?

Jos haluat matkustaa Santa Cruz de Tenerife ja Agaete välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Fred Olsen Express Santa Cruz de Tenerife Agaete
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Santa Cruz de Tenerife-Agaete -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Santa Cruz de Tenerife ja Agaete välillä. Fred Olsen Express liikennöi Santa Cruz de Tenerife Agaete 8 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
1 tuntia 20 min
8 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Santa Cruz de Tenerife? Mihin laivat saapuvat Agaete?

Lähtösatama Santa Cruz de Tenerife

Fred Olsen Express lautat lähtevät Agaete seuraavista Santa Cruz de Tenerife satamista:

Santa Cruz de Tenerife
Kartta

Saapumissatama Agaete

Fred Olsen Express alukset saapuvat Agaete seuraavista satamista:

Agaete
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika