Santa Maria Salina
Matkusta suoraan Lipari lautta
Lipari
Katso hinnat

Miten päästä Santa Maria Salina Lipari lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santa Maria Salina Lipari lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santa Maria Salina Lipari on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santa Maria Salina Lipari voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santa Maria Salina Lipari -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santa Maria Salina Lipari -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santa Maria Salina Lipari sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santa Maria Salina Lipari lauttatietoa

Lähtösatama
Santa Maria Salina
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
13 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
12 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santa Maria Salina Lipari: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santa Maria Salina Lipari, lippujen hinnat vaihtelevat 7 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 67 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santa Maria Salina - Lipari, on 26 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santa Maria Salina - Lipari on 47 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 35 min saapua Lipari, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lipari 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santa Maria Salina satamasta klo 06:15. Viimeinen laiva Lipari lähtee Santa Maria Salina satamasta klo 16:30.

Keskimääräinen hinta Santa Maria Salina - Lipari-lauttaristeilylle.
26 €
Lauttojen hintaluokka Santa Maria Salina Lipari (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
7 € - 67 €
Keskimääräinen ylitysaika Santa Maria Salina - Lipari
47 min
Ensimmäisen Lipari menevän lautan lähtöaika
06:15
Viimeisen lautan lähtöaika Lipari
16:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
06:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
17:10

Miksi ottaa lautta Santa Maria Salina Lipari?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santa Maria Salina Lipari kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lipari. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santa Maria Salina Lipari on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Santa Maria Salina Lipari. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Santa Maria Salina-Lipari-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Santa Maria Salina-Lipari-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Santa Maria Salina ja Lipari väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Lipari saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Liberty Lines tai Siremar henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Lipari saapumiseen asti.
Huolehtiva henkilökunta
Santa Maria Salina ja Lipari välisen matkan jokaisella minuutilla, Santa Maria Salina satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Lipari tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Liberty Lines tai Siremar henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santa Maria Salina ja Lipari välillä?

Jos haluat matkustaa Santa Maria Salina ja Lipari välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Santa Maria Salina Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Santa Maria Salina-Lipari -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Santa Maria Salina ja Lipari välillä. Liberty Lines liikennöi Santa Maria Salina Lipari 12 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
20 min
12 ylitystä päivässä
Siremar Santa Maria Salina Lipari
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Santa Maria Salina-Lipari -hintoja ja varata Siremarin lipun Santa Maria Salina ja Lipari välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Santa Maria Salina? Mihin laivat saapuvat Lipari?

Lähtösatama Santa Maria Salina

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Lipari seuraavista Santa Maria Salina satamista:

Salina
Kartta

Saapumissatama Lipari

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Lipari seuraavista satamista:

Lipari
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santa Maria Salina Lipari, Santa Maria Salina ja Lipari välisen 13 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santa Maria Salina ja Lipari välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Santa Maria Salina ja Lipari välillä on 12 ylitystä päivässä.

Reitillä Santa Maria Salina-Lipari liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Santa Maria Salina ja Lipari välisen matkan aikana matkustat 13 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santa Maria Salina Lipari, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 7 € - 67 €. Havaitsemamme keskihinta oli 26 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santa Maria Salina klo 06:15 kohti Lipari.

Viimeinen lautta Lipari lähtee Santa Maria Salina yleensä klo 16:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika