Santa Maria Salina
Matkusta suoraan Milazzo lautta
Milazzo
Katso hinnat

Miten päästä Santa Maria Salina Milazzo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santa Maria Salina Milazzo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santa Maria Salina Milazzo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santa Maria Salina Milazzo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santa Maria Salina Milazzo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santa Maria Salina Milazzo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santa Maria Salina Milazzo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santa Maria Salina Milazzo lauttatietoa

Lähtösatama
Santa Maria Salina
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Milazzo
Italia
Sisilia
Etäisyys
49 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
10 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santa Maria Salina Milazzo: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santa Maria Salina Milazzo, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 121 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santa Maria Salina - Milazzo, on 43 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santa Maria Salina - Milazzo on 2 tuntia 29 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia saapua Milazzo, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Milazzo 1 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santa Maria Salina satamasta klo 06:15. Viimeinen laiva Milazzo lähtee Santa Maria Salina satamasta klo 16:30.

Keskimääräinen hinta Santa Maria Salina - Milazzo-lauttaristeilylle.
43 €
Lauttojen hintaluokka Santa Maria Salina Milazzo (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 121 €
Keskimääräinen ylitysaika Santa Maria Salina - Milazzo
2 tuntia 29 min
Ensimmäisen Milazzo menevän lautan lähtöaika
06:15
Viimeisen lautan lähtöaika Milazzo
16:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Milazzo
07:55
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Milazzo
19:30

Miksi ottaa lautta Santa Maria Salina Milazzo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santa Maria Salina Milazzo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Milazzo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santa Maria Salina Milazzo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Milazzo tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Santa Maria Salina-Milazzo-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Santa Maria Salina-Milazzo-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Santa Maria Salina Milazzo laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Liberty Lines tai Siremar liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Milazzo varmasti jo levänneenä.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Santa Maria Salina ja Milazzo välisen matkan aikana voit käydä Liberty Lines tai Siremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Milazzo täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santa Maria Salina ja Milazzo välillä?

Jos haluat matkustaa Santa Maria Salina ja Milazzo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Santa Maria Salina Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Santa Maria Salina-Milazzo -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Santa Maria Salina ja Milazzo välillä. Liberty Lines liikennöi Santa Maria Salina Milazzo 10 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 20 min
10 ylitystä päivässä
Siremar Santa Maria Salina Milazzo
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Santa Maria Salina-Milazzo -hintoja ja varata Siremarin lipun Santa Maria Salina ja Milazzo välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Santa Maria Salina? Mihin laivat saapuvat Milazzo?

Lähtösatama Santa Maria Salina

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Milazzo seuraavista Santa Maria Salina satamista:

Salina
Kartta

Saapumissatama Milazzo

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Milazzo seuraavista satamista:

Milazzo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santa Maria Salina Milazzo, Santa Maria Salina ja Milazzo välisen 49 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santa Maria Salina ja Milazzo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Santa Maria Salina ja Milazzo välillä on 10 ylitystä päivässä.

Reitillä Santa Maria Salina-Milazzo liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Santa Maria Salina ja Milazzo välisen matkan aikana matkustat 49 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santa Maria Salina Milazzo, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 121 €. Havaitsemamme keskihinta oli 43 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santa Maria Salina klo 06:15 kohti Milazzo.

Viimeinen lautta Milazzo lähtee Santa Maria Salina yleensä klo 16:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika