Santa Maria Salina
Matkusta suoraan Rinella lautta
Rinella
Katso hinnat

Miten päästä Santa Maria Salina Rinella lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santa Maria Salina Rinella lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santa Maria Salina Rinella on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santa Maria Salina Rinella voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santa Maria Salina Rinella -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santa Maria Salina Rinella -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santa Maria Salina Rinella sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santa Maria Salina Rinella lauttatietoa

Lähtösatama
Santa Maria Salina
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
4 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
7 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santa Maria Salina Rinella: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santa Maria Salina Rinella, lippujen hinnat vaihtelevat 6 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 62 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santa Maria Salina - Rinella, on 23 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santa Maria Salina - Rinella on 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Rinella, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rinella 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santa Maria Salina satamasta klo 05:15. Viimeinen laiva Rinella lähtee Santa Maria Salina satamasta klo 15:10.

Keskimääräinen hinta Santa Maria Salina - Rinella-lauttaristeilylle.
23 €
Lauttojen hintaluokka Santa Maria Salina Rinella (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
6 € - 62 €
Keskimääräinen ylitysaika Santa Maria Salina - Rinella
20 min
Ensimmäisen Rinella menevän lautan lähtöaika
05:15
Viimeisen lautan lähtöaika Rinella
15:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rinella
05:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rinella
15:20

Miksi ottaa lautta Santa Maria Salina Rinella?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santa Maria Salina Rinella kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rinella. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santa Maria Salina Rinella on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Liberty Lines tai Siremar lautalla Santa Maria Salina ja Rinella välisen 4 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Rinella liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Santa Maria Salina ja Rinella välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Santa Maria Salina Rinella laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Liberty Lines tai Siremar liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Rinella varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santa Maria Salina ja Rinella välillä?

Jos haluat matkustaa Santa Maria Salina ja Rinella välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Santa Maria Salina Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Santa Maria Salina-Rinella -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Santa Maria Salina ja Rinella välillä. Liberty Lines liikennöi Santa Maria Salina Rinella 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
10 min
7 ylitystä päivässä
Siremar Santa Maria Salina Rinella
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Santa Maria Salina-Rinella -hintoja ja varata Siremarin lipun Santa Maria Salina ja Rinella välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Santa Maria Salina? Mihin laivat saapuvat Rinella?

Lähtösatama Santa Maria Salina

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Rinella seuraavista Santa Maria Salina satamista:

Salina
Kartta

Saapumissatama Rinella

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Rinella seuraavista satamista:

Rinella
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santa Maria Salina Rinella, Santa Maria Salina ja Rinella välisen 4 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santa Maria Salina ja Rinella välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Santa Maria Salina ja Rinella välillä on 7 ylitystä päivässä.

Reitillä Santa Maria Salina-Rinella liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Santa Maria Salina ja Rinella välisen matkan aikana matkustat 4 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santa Maria Salina Rinella, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 6 € - 62 €. Havaitsemamme keskihinta oli 23 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santa Maria Salina klo 05:15 kohti Rinella.

Viimeinen lautta Rinella lähtee Santa Maria Salina yleensä klo 15:10.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika