Santa Teresa Di Gallura
Matkusta suoraan Bonifacio lautta
Bonifacio
Katso hinnat

Miten päästä Santa Teresa Di Gallura Bonifacio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santa Teresa Di Gallura Bonifacio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santa Teresa Di Gallura Bonifacio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santa Teresa Di Gallura Bonifacio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santa Teresa Di Gallura Bonifacio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santa Teresa Di Gallura Bonifacio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santa Teresa Di Gallura Bonifacio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santa Teresa Di Gallura Bonifacio lauttatietoa

Lähtösatama
Santa Teresa Di Gallura
Italia
Sardinia
Saapumissatama
Bonifacio
Ranska
Korsika
Etäisyys
15 km
Lauttayhtiöt
Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines
Ylitysten tiheys
11 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santa Teresa Di Gallura Bonifacio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santa Teresa Di Gallura Bonifacio, lippujen hinnat vaihtelevat 29 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 108 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio, on 58 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio on 53 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Bonifacio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Bonifacio 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santa Teresa Di Gallura satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Bonifacio lähtee Santa Teresa Di Gallura satamasta klo 18:40.

Keskimääräinen hinta Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio-lauttaristeilylle.
58 €
Lauttojen hintaluokka Santa Teresa Di Gallura Bonifacio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
29 € - 108 €
Keskimääräinen ylitysaika Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio
53 min
Ensimmäisen Bonifacio menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Bonifacio
18:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Bonifacio
07:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Bonifacio
19:30

Miksi ottaa lautta Santa Teresa Di Gallura Bonifacio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santa Teresa Di Gallura Bonifacio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Bonifacio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santa Teresa Di Gallura Bonifacio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Bonifacio tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio-risteilyllä Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Moby Lines lautalla sinulla on Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välisen matkan aikana voit käydä Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Bonifacio täynnä energiaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Santa Teresa Di Gallura Bonifacio -lauttamatka on juuri päinvastainen. Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Bonifacio varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä?

Jos haluat matkustaa Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Moby Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä. Moby Lines liikennöi Santa Teresa Di Gallura Bonifacio 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Moby Linesistä
50 min
4 ylitystä päivässä
NLG - Navigazione Libera del Golfo Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
Blu Navy Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Blu Navy
Blu Navy harjoittaa lauttaliikennettä Ranska ja Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio -hintoja ja varata Blu Navyin lipun Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä. Blu Navy liikennöi Santa Teresa Di Gallura Bonifacio 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Blu Navyistä
1 tuntia
4 ylitystä päivässä
Ichnusa Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Ichnusa Lines
Ichnusa Lines harjoittaa lauttaliikennettä Ranska ja Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio -hintoja ja varata Ichnusa Linesin lipun Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä. Ichnusa Lines liikennöi Santa Teresa Di Gallura Bonifacio 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Ichnusa Linesistä
1 tuntia
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Santa Teresa Di Gallura? Mihin laivat saapuvat Bonifacio?

Lähtösatama Santa Teresa Di Gallura

Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines lautat lähtevät Bonifacio seuraavista Santa Teresa Di Gallura satamista:

Santa Teresa di Gallura
Kartta

Saapumissatama Bonifacio

Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Moby Lines alukset saapuvat Bonifacio seuraavista satamista:

Bonifacio - Gare Maritime
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santa Teresa Di Gallura Bonifacio, Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välisen 15 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ja Ichnusa Lines). Tällä hetkellä Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä on 11 ylitystä päivässä.

Reitillä Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio liikennöi 4 lauttayhtiötä: Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ja Ichnusa Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines.

Vertaa ennen varausta Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Santa Teresa Di Gallura Bonifacio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välisen matkan aikana matkustat 15 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santa Teresa Di Gallura Bonifacio, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 29 € - 108 €. Havaitsemamme keskihinta oli 58 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santa Teresa Di Gallura klo 07:00 kohti Bonifacio.

Viimeinen lautta Bonifacio lähtee Santa Teresa Di Gallura yleensä klo 18:40.

Millainen on Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Santa Teresa Di Gallura Bonifacio -risteilyllä Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Santa Teresa Di Gallura laivaan noususta Bonifacio tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio.

Lähtö Santa Teresa Di Gallura lautalla

Ennen kuin lähdet Santa Teresa Di Gallura Bonifacio -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Santa Teresa Di Gallura satamassa / Sinun tulee saapua Santa Teresa Di Gallura lauttaterminaaliin Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio väliselle reitille. / Santa Teresa Di Gallura esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Moby Lines:n lipunmyyntitiskillä Santa Teresa Di Gallura lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Bonifacio menevään laivaan nouseminen / Santa Teresa Di Gallura lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio välinen risteily: laivalla...

Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Bonifacio on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Bonifacio:

  • Lautta saapuu Bonifacio satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Bonifacio ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Santa Teresa Di Gallura Bonifacio mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Bonifacio.
  • Laivalta poistuminen ja Bonifacio tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Bonifacio sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Bonifacio odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika