Suositeltu reitti
Santorini
Matkusta suoraan Chalki lautta
Chalki
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Santorini
Matkusta lautta, lennot Rodos
Rodos
Matkusta lautta Chalki
Chalki
Katso hinnat
Santorini
Matkusta lautta Anafi
Anafi
Matkusta lautta Chalki
Chalki
Katso hinnat

Miten päästä Santorini Chalki lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santorini Chalki lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santorini Chalki on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santorini Chalki voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santorini Chalki -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Dodekanisos Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santorini Chalki -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santorini Chalki sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santorini Chalki lauttatietoa

Lähtösatama
Santorini
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Chalki
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
194 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Dodekanisos Seaways, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
13 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santorini Chalki: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santorini Chalki, lippujen hinnat vaihtelevat 26 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 174 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santorini - Chalki, on 100 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santorini - Chalki on 11 tuntia 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 12 tuntia 30 min saapua Chalki, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Chalki 10 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santorini satamasta klo 01:00.

Keskimääräinen hinta Santorini - Chalki-lauttaristeilylle.
100 €
Lauttojen hintaluokka Santorini Chalki (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
26 € - 174 €
Keskimääräinen ylitysaika Santorini - Chalki
11 tuntia 22 min
Ensimmäisen Chalki menevän lautan lähtöaika
01:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Chalki
11:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Chalki
13:30

Miksi ottaa lautta Santorini Chalki?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santorini Chalki kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Chalki. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santorini Chalki on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Nautit 360 asteen merinäköalasta Santorini satamasta Chalki, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Santorini Chalki lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Chalki stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Santorini ja Chalki välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santorini ja Chalki välillä?

Jos haluat matkustaa Santorini ja Chalki välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aigaion Pelagos Santorini Chalki
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Chalki -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Santorini ja Chalki välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Blue Star Ferries Santorini Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Santorini-Chalki-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Chalki -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Santorini ja Chalki välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
ANEK Lines Santorini Chalki
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Santorini-Chalki-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Chalki -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Santorini ja Chalki välillä. ANEK Lines liikennöi Santorini Chalki 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 13 tuntia. Lisätietoja ANEK Linesistä
13 tuntia
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Santorini? Mihin laivat saapuvat Chalki?

Lähtösatama Santorini

Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines lautat lähtevät Chalki seuraavista Santorini satamista:

Santorini
Kartta

Saapumissatama Chalki

ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos alukset saapuvat Chalki seuraavista satamista:

Chalki
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santorini Chalki, Santorini ja Chalki välisen 194 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 13 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santorini ja Chalki välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ja ANEK Lines). Tällä hetkellä Santorini ja Chalki välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Santorini-Chalki liikennöi 3 lauttayhtiötä: Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ja ANEK Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Dodekanisos Seaways, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Dodekanisos Seaways, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Santorini Chalki -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Santorini ja Chalki välisen matkan aikana matkustat 194 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santorini Chalki, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 26 € - 174 €. Havaitsemamme keskihinta oli 100 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santorini klo 01:00 kohti Chalki.

Millainen on Santorini ja Chalki välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Santorini ja Chalki välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Santorini tapahtuvasta laivaan noususta Chalki tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Dodekanisos Seaways ja Sea Jets merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Santorini ja Chalki.

Laivaan nousu Santorini

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Santorini Chalki -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Santorini satamassa / Sinun tulee saapua Santorini lauttaterminaaliin Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Santorini ja Chalki väliselle reitille. / Santorini esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos:n lipunmyyntitiskillä Santorini lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Chalki menevään lauttaan nouseminen / Santorini lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Santorini ja Chalki välisellä lautalla

ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Chalki

Tässä on tietoa Chalki tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Chalki satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Chalki satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Chalki satamaan.
  • Chalki on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Chalki. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Chalki odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika