Suositeltu reitti
Santorini
Matkusta suoraan Diafani lautta
Diafani
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Santorini
Matkusta lautta Anafi
Anafi
Matkusta lautta Diafani
Diafani
Katso hinnat
Santorini
Matkusta lautta Pigadia
Pigadia
Matkusta lautta Diafani
Diafani
Katso hinnat

Miten päästä Santorini Diafani lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santorini Diafani lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santorini Diafani on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santorini Diafani voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santorini Diafani -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santorini Diafani -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santorini Diafani sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santorini Diafani lauttatietoa

Lähtösatama
Santorini
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Diafani
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
172 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santorini Diafani: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santorini Diafani, lippujen hinnat vaihtelevat 24 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 179 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santorini - Diafani, on 102 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santorini - Diafani on 9 tuntia 28 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia 35 min saapua Diafani, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Diafani 8 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santorini satamasta klo 01:00.

Keskimääräinen hinta Santorini - Diafani-lauttaristeilylle.
102 €
Lauttojen hintaluokka Santorini Diafani (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
24 € - 179 €
Keskimääräinen ylitysaika Santorini - Diafani
9 tuntia 28 min
Ensimmäisen Diafani menevän lautan lähtöaika
01:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Diafani
09:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Diafani
11:35

Miksi ottaa lautta Santorini Diafani?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santorini Diafani kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Diafani. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santorini Diafani on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Santorini ja Diafani väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Diafani saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Diafani saapumiseen asti.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Santorini ja Diafani välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Santorini Diafani -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Diafani varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santorini ja Diafani välillä?

Jos haluat matkustaa Santorini ja Diafani välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aigaion Pelagos Santorini Diafani
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Diafani -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Santorini ja Diafani välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Blue Star Ferries Santorini Diafani
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Santorini-Diafani-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Diafani -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Santorini ja Diafani välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
ANEK Lines Santorini Diafani
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Santorini-Diafani-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Diafani -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Santorini ja Diafani välillä. ANEK Lines liikennöi Santorini Diafani 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 30 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
10 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Santorini? Mihin laivat saapuvat Diafani?

Lähtösatama Santorini

Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines lautat lähtevät Diafani seuraavista Santorini satamista:

Santorini
Kartta

Saapumissatama Diafani

ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos alukset saapuvat Diafani seuraavista satamista:

Diafani
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santorini Diafani, Santorini ja Diafani välisen 172 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santorini ja Diafani välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ja ANEK Lines). Tällä hetkellä Santorini ja Diafani välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Santorini-Diafani liikennöi 3 lauttayhtiötä: Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ja ANEK Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Santorini Diafani -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Santorini ja Diafani välisen matkan aikana matkustat 172 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santorini Diafani, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 24 € - 179 €. Havaitsemamme keskihinta oli 102 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santorini klo 01:00 kohti Diafani.

Koe Santorini ja Diafani välinen lauttamatka

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Santorini Diafani suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Santorini Diafani -risteilyllä ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line tai Sea Jets laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Santorini laivaan noususta Diafani tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Santorini ja Diafani.

Lähtö Santorini lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Santorini Diafani -lauttamatkan alkamista:

  • Esittely Santorini satamassa / Sinun kannattaa saapua Santorini satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Santorini ja Diafani väliselle reitille. / Santorini esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos:n lipunmyyntitiskillä Santorini lauttaterminaalissa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Diafani menevään laivaan nouseminen / Santorini lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Santorini ja Diafani välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Diafani

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Diafani:

  • Lautta saapuu Diafani satamaan. / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Diafani satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Diafani satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Diafani tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Diafani. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Diafani odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika