Suositeltu reitti
Santorini
Matkusta suoraan Serifos lautta
Serifos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Santorini
Matkusta lautta Sifnos
Sifnos
Matkusta lautta Serifos
Serifos
Katso hinnat

Miten päästä Santorini Serifos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Santorini Serifos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Santorini Serifos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Santorini Serifos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Santorini Serifos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Santorini Serifos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Zante Ferries, Aegean Sea Lines tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Santorini Serifos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Santorini Serifos lauttatietoa

Lähtösatama
Santorini
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Serifos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
120 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Santorini Serifos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Santorini Serifos, lippujen hinnat vaihtelevat 35 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 132 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Santorini - Serifos, on 90 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Santorini - Serifos on 5 tuntia 26 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia 15 min saapua Serifos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Serifos 3 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Santorini satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Serifos lähtee Santorini satamasta klo 15:10.

Keskimääräinen hinta Santorini - Serifos-lauttaristeilylle.
90 €
Lauttojen hintaluokka Santorini Serifos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
35 € - 132 €
Keskimääräinen ylitysaika Santorini - Serifos
5 tuntia 26 min
Ensimmäisen Serifos menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Serifos
15:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Serifos
15:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Serifos
19:45

Miksi ottaa lautta Santorini Serifos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Santorini Serifos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Serifos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Santorini Serifos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Santorini ja Serifos välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Serifos saapuessasi.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Santorini voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Zante Ferries, Aegean Sea Lines tai Sea Jets -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Serifos täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Santorini ja Serifos välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Santorini ja Serifos välillä?

Jos haluat matkustaa Santorini ja Serifos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Zante Ferries, Aegean Sea Lines tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Zante Ferries Santorini Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Serifos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Santorini ja Serifos välillä. Zante Ferries liikennöi Santorini Serifos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
5 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Aegean Sea Lines Santorini Serifos
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Santorini ja Serifos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Serifos -hintoja ja varata Aegean Sea Linesin lipun Santorini ja Serifos välillä. Lisätietoja Aegean Sea Linesistä
Sea Jets Santorini Serifos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Santorini-Serifos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Santorini ja Serifos välillä. Sea Jets liikennöi Santorini Serifos 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
3 tuntia 30 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Santorini? Mihin laivat saapuvat Serifos?

Lähtösatama Santorini

Zante Ferries, Aegean Sea Lines tai Sea Jets lautat lähtevät Serifos seuraavista Santorini satamista:

Santorini
Kartta

Saapumissatama Serifos

Sea Jets, Aegean Sea Lines tai Zante Ferries alukset saapuvat Serifos seuraavista satamista:

Serifos
Kartta
Serifos
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Santorini Serifos.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Santorini Serifos, Santorini ja Serifos välisen 120 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Santorini ja Serifos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Zante Ferries, Aegean Sea Lines ja Sea Jets). Tällä hetkellä Santorini ja Serifos välillä on 2 ylitystä päivässä.

Reitillä Santorini-Serifos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Zante Ferries, Aegean Sea Lines ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways.

Vertaa ennen varausta Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Santorini Serifos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Santorini ja Serifos välisen matkan aikana matkustat 120 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Santorini Serifos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 35 € - 132 €. Havaitsemamme keskihinta oli 90 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Santorini klo 07:00 kohti Serifos.

Viimeinen lautta Serifos lähtee Santorini yleensä klo 15:10.

Koe Santorini ja Serifos välinen lauttamatka

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Santorini ja Serifos välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Santorini tapahtuvasta laivaan noususta Serifos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines ja Hellenic Seaways merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Santorini ja Serifos.

Lähtö Santorini lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Santorini Serifos -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Santorini satamassa / Sinun kannattaa saapua Santorini satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Sea Jets, Aegean Sea Lines tai Zante Ferries-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Santorini ja Serifos väliselle reitille. / Etsi Santorini lauttaterminaalissa Zante Ferries, Aegean Sea Lines tai Sea Jets tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Serifos menevään lauttaan nouseminen / Varo Santorini lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Zante Ferries, Aegean Sea Lines tai Sea Jets henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Santorini ja Serifos välisellä reitillä olevalla aluksella.

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Zante Ferries, Aegean Sea Lines tai Sea Jets -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Serifos

Tässä on tietoa Serifos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Serifos satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Serifos satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Serifos satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Serifos tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Serifos sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Serifos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika