Sao Roque do Pico
Matkusta suoraan Horta lautta
Horta
Katso hinnat

Miten päästä Sao Roque do Pico Horta lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sao Roque do Pico Horta lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sao Roque do Pico Horta on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sao Roque do Pico Horta voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sao Roque do Pico Horta -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sao Roque do Pico Horta -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sao Roque do Pico Horta sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sao Roque do Pico Horta lauttatietoa

Lähtösatama
Sao Roque do Pico
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Horta
Portugali
Azorit
Etäisyys
27 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Sao Roque do Pico Horta: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Sao Roque do Pico Horta, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 14 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Sao Roque do Pico - Horta, on 14 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Sao Roque do Pico - Horta on 1 tuntia 10 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 10 min saapua Horta, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Horta 1 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Sao Roque do Pico satamasta klo 00:20. Viimeinen laiva Horta lähtee Sao Roque do Pico satamasta klo 22:20.

Keskimääräinen hinta Sao Roque do Pico - Horta-lauttaristeilylle.
14 €
Lauttojen hintaluokka Sao Roque do Pico Horta (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 14 €
Keskimääräinen ylitysaika Sao Roque do Pico - Horta
1 tuntia 10 min
Ensimmäisen Horta menevän lautan lähtöaika
00:20
Viimeisen lautan lähtöaika Horta
22:20
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Horta
01:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Horta
23:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sao Roque do Pico ja Horta välillä?

Jos haluat matkustaa Sao Roque do Pico ja Horta välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Sao Roque do Pico Horta
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Sao Roque do Pico-Horta -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Sao Roque do Pico ja Horta välillä. Atlanticoline liikennöi Sao Roque do Pico Horta 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Atlanticolineistä
1 tuntia
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Sao Roque do Pico? Mihin laivat saapuvat Horta?

Lähtösatama Sao Roque do Pico

Atlanticoline lautat lähtevät Horta seuraavista Sao Roque do Pico satamista:

Sao Roque
Kartta

Saapumissatama Horta

Atlanticoline alukset saapuvat Horta seuraavista satamista:

Horta
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika