Sao Roque do Pico
Matkusta suoraan Ponta Delgada lautta
Ponta Delgada
Katso hinnat

Miten päästä Sao Roque do Pico Ponta Delgada lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sao Roque do Pico Ponta Delgada lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sao Roque do Pico Ponta Delgada on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sao Roque do Pico Ponta Delgada voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sao Roque do Pico Ponta Delgada -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sao Roque do Pico Ponta Delgada -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sao Roque do Pico Ponta Delgada sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sao Roque do Pico Ponta Delgada lauttatietoa

Lähtösatama
Sao Roque do Pico
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Ponta Delgada
Portugali
Azorit
Etäisyys
247 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
12 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sao Roque do Pico ja Ponta Delgada välillä?

Jos haluat matkustaa Sao Roque do Pico ja Ponta Delgada välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Sao Roque do Pico Ponta Delgada
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Sao Roque do Pico-Ponta Delgada -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Sao Roque do Pico ja Ponta Delgada välillä. Atlanticoline liikennöi Sao Roque do Pico Ponta Delgada 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 12 tuntia. Lisätietoja Atlanticolineistä
12 tuntia
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Sao Roque do Pico? Mihin laivat saapuvat Ponta Delgada?

Lähtösatama Sao Roque do Pico

Atlanticoline lautat lähtevät Ponta Delgada seuraavista Sao Roque do Pico satamista:

Sao Roque
Kartta

Saapumissatama Ponta Delgada

Atlanticoline alukset saapuvat Ponta Delgada seuraavista satamista:

Ponta Delgada
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika