Sao Roque do Pico
Matkusta suoraan Velas lautta
Velas
Katso hinnat

Miten päästä Sao Roque do Pico Velas lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sao Roque do Pico Velas lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sao Roque do Pico Velas on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sao Roque do Pico Velas voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sao Roque do Pico Velas -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sao Roque do Pico Velas -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sao Roque do Pico Velas sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sao Roque do Pico Velas lauttatietoa

Lähtösatama
Sao Roque do Pico
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Velas
Portugali
Azorit
Etäisyys
21 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Sao Roque do Pico Velas: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Sao Roque do Pico Velas, lippujen hinnat vaihtelevat 12 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 51 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Sao Roque do Pico - Velas, on 32 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Sao Roque do Pico - Velas on 50 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 50 min saapua Velas, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Velas 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Sao Roque do Pico satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Velas lähtee Sao Roque do Pico satamasta klo 22:30.

Keskimääräinen hinta Sao Roque do Pico - Velas-lauttaristeilylle.
32 €
Lauttojen hintaluokka Sao Roque do Pico Velas (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
12 € - 51 €
Keskimääräinen ylitysaika Sao Roque do Pico - Velas
50 min
Ensimmäisen Velas menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Velas
22:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Velas
09:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Velas
23:20

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sao Roque do Pico ja Velas välillä?

Jos haluat matkustaa Sao Roque do Pico ja Velas välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Sao Roque do Pico Velas
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Sao Roque do Pico-Velas -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Sao Roque do Pico ja Velas välillä. Atlanticoline liikennöi Sao Roque do Pico Velas 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Atlanticolineistä
30 min
5 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Sao Roque do Pico? Mihin laivat saapuvat Velas?

Lähtösatama Sao Roque do Pico

Atlanticoline lautat lähtevät Velas seuraavista Sao Roque do Pico satamista:

Sao Roque
Kartta

Saapumissatama Velas

Atlanticoline alukset saapuvat Velas seuraavista satamista:

Velas
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika