Schoinoussa
Matkusta suoraan Koufonissia lautta
Koufonissia
Katso hinnat

Miten päästä Schoinoussa Koufonissia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Schoinoussa Koufonissia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Schoinoussa Koufonissia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Schoinoussa Koufonissia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Schoinoussa Koufonissia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Schoinoussa Koufonissia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Schoinoussa Koufonissia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Schoinoussa Koufonissia lauttatietoa

Lähtösatama
Schoinoussa
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
10 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Schoinoussa Koufonissia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Schoinoussa Koufonissia, lippujen hinnat vaihtelevat 3 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 26 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Schoinoussa - Koufonissia, on 10 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Schoinoussa - Koufonissia on 32 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 35 min saapua Koufonissia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Koufonissia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Schoinoussa satamasta klo 00:35. Viimeinen laiva Koufonissia lähtee Schoinoussa satamasta klo 16:30.

Keskimääräinen hinta Schoinoussa - Koufonissia-lauttaristeilylle.
10 €
Lauttojen hintaluokka Schoinoussa Koufonissia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
3 € - 26 €
Keskimääräinen ylitysaika Schoinoussa - Koufonissia
32 min
Ensimmäisen Koufonissia menevän lautan lähtöaika
00:35
Viimeisen lautan lähtöaika Koufonissia
16:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Koufonissia
01:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Koufonissia
17:05

Miksi ottaa lautta Schoinoussa Koufonissia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Schoinoussa Koufonissia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Koufonissia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Schoinoussa Koufonissia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Schoinoussa Koufonissia perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Schoinoussa, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Koufonissia lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Schoinoussa ja Koufonissia välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Schoinoussa ja Koufonissia välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Koufonissia täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Lepo hytissä
Vaikka Schoinoussa ja Koufonissia välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Schoinoussa ja Koufonissia välillä?

Jos haluat matkustaa Schoinoussa ja Koufonissia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Schoinoussa Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Schoinoussa-Koufonissia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Schoinoussa-Koufonissia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Schoinoussa ja Koufonissia välillä. Blue Star Ferries liikennöi Schoinoussa Koufonissia 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
50 min
3 ylitystä viikossa
Sea Jets Schoinoussa Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Schoinoussa-Koufonissia -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Schoinoussa ja Koufonissia välillä. Sea Jets liikennöi Schoinoussa Koufonissia 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
50 min
1 ylitystä viikossa
Small Cyclades Lines Schoinoussa Koufonissia
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Schoinoussa ja Koufonissia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Schoinoussa-Koufonissia -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Schoinoussa ja Koufonissia välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä

Mistä lähtevät lautat Schoinoussa? Mihin laivat saapuvat Koufonissia?

Lähtösatama Schoinoussa

Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines lautat lähtevät Koufonissia seuraavista Schoinoussa satamista:

Port of Schoinoussa
Kartta

Saapumissatama Koufonissia

Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Koufonissia seuraavista satamista:

Koufonissia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Schoinoussa Koufonissia, Schoinoussa ja Koufonissia välisen 10 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Schoinoussa ja Koufonissia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, Sea Jets ja Small Cyclades Lines). Tällä hetkellä Schoinoussa ja Koufonissia välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Schoinoussa-Koufonissia liikennöi 3 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, Sea Jets ja Small Cyclades Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Vertaa ennen varausta Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Schoinoussa Koufonissia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Schoinoussa ja Koufonissia välisen matkan aikana matkustat 10 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Schoinoussa Koufonissia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 3 € - 26 €. Havaitsemamme keskihinta oli 10 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Schoinoussa klo 00:35 kohti Koufonissia.

Viimeinen lautta Koufonissia lähtee Schoinoussa yleensä klo 16:30.

Kokemuksesi Schoinoussa Koufonissia -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Schoinoussa ja Koufonissia välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Schoinoussa ja laivasta poistumisesta Koufonissia. Löydät myös käytännön tietoa Schoinoussa ja Koufonissia.

Valmiina laivaan nousuun Schoinoussa

Ennen kuin lähdet Schoinoussa Koufonissia -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Schoinoussa satamassa / Sinun kannattaa saapua Schoinoussa satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Schoinoussa ja Koufonissia väliselle reitille. / Schoinoussa esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n lipunmyyntitiskillä Schoinoussa lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Koufonissia menevään lauttaan nouseminen / Schoinoussa lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Jos matkustat autolla, Small Cyclades Lines, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Schoinoussa ja Koufonissia välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Blue Star Ferries, Sea Jets tai Small Cyclades Lines -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Koufonissia

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Koufonissia:

  • Lautta saapuu Koufonissia satamaan. / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Koufonissia satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Koufonissia satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Koufonissia tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Koufonissia läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Koufonissia odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika