Schoinoussa
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Schoinoussa Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Schoinoussa Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Schoinoussa Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Schoinoussa Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Schoinoussa Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Schoinoussa Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Schoinoussa Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Schoinoussa Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Schoinoussa
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
29 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Schoinoussa Naxos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Schoinoussa Naxos, lippujen hinnat vaihtelevat 7 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 53 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Schoinoussa - Naxos, on 20 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Schoinoussa - Naxos on 1 tuntia 31 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 45 min saapua Naxos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Naxos 1 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Schoinoussa satamasta klo 07:40. Viimeinen laiva Naxos lähtee Schoinoussa satamasta klo 20:40.

Keskimääräinen hinta Schoinoussa - Naxos-lauttaristeilylle.
20 €
Lauttojen hintaluokka Schoinoussa Naxos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
7 € - 53 €
Keskimääräinen ylitysaika Schoinoussa - Naxos
1 tuntia 31 min
Ensimmäisen Naxos menevän lautan lähtöaika
07:40
Viimeisen lautan lähtöaika Naxos
20:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
09:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
22:00

Miksi ottaa lautta Schoinoussa Naxos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Schoinoussa Naxos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Naxos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Schoinoussa Naxos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Schoinoussa Naxos lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Naxos täysin rentoutuneena.
Huolehtiva henkilökunta
Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Schoinoussa, siihen asti, kun se lähtee Naxos. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Schoinoussa Naxos on paljon nopeampi lentäen. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries Schoinoussa Naxos -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Schoinoussa ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Schoinoussa ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Schoinoussa Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Schoinoussa-Naxos-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Schoinoussa-Naxos -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Schoinoussa ja Naxos välillä. Blue Star Ferries liikennöi Schoinoussa Naxos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
1 tuntia
3 ylitystä viikossa
Small Cyclades Lines Schoinoussa Naxos
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Schoinoussa ja Naxos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Schoinoussa-Naxos -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Schoinoussa ja Naxos välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä

Mistä lähtevät lautat Schoinoussa? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Schoinoussa

Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines lautat lähtevät Naxos seuraavista Schoinoussa satamista:

Port of Schoinoussa
Kartta

Saapumissatama Naxos

Small Cyclades Lines tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Schoinoussa Naxos, Schoinoussa ja Naxos välisen 29 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Schoinoussa ja Naxos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Small Cyclades Lines). Tällä hetkellä Schoinoussa ja Naxos välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Schoinoussa-Naxos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Small Cyclades Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Schoinoussa ja Naxos välisen matkan aikana matkustat 29 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Schoinoussa Naxos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 7 € - 53 €. Havaitsemamme keskihinta oli 20 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Schoinoussa klo 07:40 kohti Naxos.

Viimeinen lautta Naxos lähtee Schoinoussa yleensä klo 20:40.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika