Schoinoussa
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Schoinoussa Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Schoinoussa Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Schoinoussa Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Schoinoussa Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Schoinoussa Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Schoinoussa Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Schoinoussa Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Schoinoussa Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Schoinoussa
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
85 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Schoinoussa Syros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Schoinoussa Syros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Syros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Schoinoussa Syros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Schoinoussa ja Syros välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Schoinoussa, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Schoinoussa ja Syros välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Schoinoussa Syros lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Blue Star Ferries tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Syros täysin rentoutuneena.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Schoinoussa Syros on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Päinvastoin, Schoinoussa-Syros-reitillä Blue Star Ferries tai Sea Jets lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Schoinoussa ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Schoinoussa ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Schoinoussa Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Schoinoussa-Syros-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Schoinoussa-Syros -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Schoinoussa ja Syros välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Sea Jets Schoinoussa Syros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Schoinoussa-Syros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Schoinoussa ja Syros välillä. Sea Jets liikennöi Schoinoussa Syros 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
7 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Schoinoussa? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Schoinoussa

Blue Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Syros seuraavista Schoinoussa satamista:

Port of Schoinoussa
Kartta

Saapumissatama Syros

Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Schoinoussa Syros, Schoinoussa ja Syros välisen 85 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Schoinoussa ja Syros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Sea Jets). Tällä hetkellä Schoinoussa ja Syros välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Schoinoussa-Syros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets.

Schoinoussa ja Syros välisen matkan aikana matkustat 85 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika