Serifos
Matkusta suoraan Kimolos lautta
Kimolos
Katso hinnat

Miten päästä Serifos Kimolos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Serifos Kimolos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Serifos Kimolos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Serifos Kimolos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Serifos Kimolos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Serifos Kimolos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Serifos Kimolos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Serifos Kimolos lauttatietoa

Lähtösatama
Serifos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kimolos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
41 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
10 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Serifos Kimolos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Serifos Kimolos, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 36 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Serifos - Kimolos, on 19 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Serifos - Kimolos on 1 tuntia 47 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 5 min saapua Kimolos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kimolos 1 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Serifos satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Kimolos lähtee Serifos satamasta klo 11:45.

Keskimääräinen hinta Serifos - Kimolos-lauttaristeilylle.
19 €
Lauttojen hintaluokka Serifos Kimolos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 36 €
Keskimääräinen ylitysaika Serifos - Kimolos
1 tuntia 47 min
Ensimmäisen Kimolos menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Kimolos
11:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kimolos
09:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kimolos
13:35

Miksi ottaa lautta Serifos Kimolos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Serifos Kimolos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kimolos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Serifos Kimolos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka Serifos ja Kimolos välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Serifos Kimolos -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Kimolos täysin rentoutuneena.
Huolehtiva henkilökunta
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Serifos, siihen asti, kun se lähtee Kimolos. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Serifos ja Kimolos välillä?

Jos haluat matkustaa Serifos ja Kimolos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aegean Speed Lines Serifos Kimolos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Kreikan saarten ja Kreikan mantereen satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Serifos-Kimolos -hintoja ja varata Aegean Speed Linesin lipun Serifos ja Kimolos välillä. Aegean Speed Lines liikennöi Serifos Kimolos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Aegean Speed Linesistä
2 tuntia 30 min
3 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Serifos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Serifos-Kimolos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Serifos ja Kimolos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Serifos Kimolos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia
3 ylitystä viikossa
Zante Ferries Serifos Kimolos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Serifos-Kimolos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Serifos ja Kimolos välillä. Zante Ferries liikennöi Serifos Kimolos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
1 tuntia 20 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Serifos? Mihin laivat saapuvat Kimolos?

Lähtösatama Serifos

Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautat lähtevät Kimolos seuraavista Serifos satamista:

Serifos
Kartta
Serifos
Kartta

Saapumissatama Kimolos

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Speed Lines alukset saapuvat Kimolos seuraavista satamista:

Kimolos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Serifos Kimolos, Serifos ja Kimolos välisen 41 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Serifos ja Kimolos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Serifos ja Kimolos välillä on 10 ylitystä viikossa.

Reitillä Serifos-Kimolos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Vertaa ennen varausta Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Serifos Kimolos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Serifos ja Kimolos välisen matkan aikana matkustat 41 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Serifos Kimolos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 36 €. Havaitsemamme keskihinta oli 19 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Serifos klo 08:30 kohti Kimolos.

Viimeinen lautta Kimolos lähtee Serifos yleensä klo 11:45.

Millainen on Serifos ja Kimolos välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Serifos Kimolos suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Serifos Kimolos -risteilyllä Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Serifos laivaan noususta Kimolos tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Serifos ja Kimolos.

Valmiina laivaan nousuun Serifos

Ennen kuin lähdet Serifos Kimolos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Serifos satamaan / Sinun tulee saapua Serifos lauttaterminaaliin Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Serifos ja Kimolos väliselle reitille. / Etsi Serifos lauttaterminaalissa Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways tai Zante Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Kimolos menevään laivaan nouseminen / Varo Serifos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Speed Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Serifos ja Kimolos välisellä lautalla

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Speed Lines:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautalta poistuminen Kimolos

Tässä on tietoa Kimolos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Kimolos satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Kimolos satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Serifos Kimolos mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kimolos.
  • Kimolos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Kimolos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Kimolos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika