Serifos
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Serifos Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Serifos Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Serifos Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Serifos Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Serifos Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Serifos Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Serifos Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Serifos Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Serifos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
77 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Serifos ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Serifos ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Serifos Naxos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Serifos-Naxos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Serifos ja Naxos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Serifos? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Serifos

Sea Jets lautat lähtevät Naxos seuraavista Serifos satamista:

Serifos
Kartta

Saapumissatama Naxos

Sea Jets alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika