Serifos
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Serifos Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Serifos Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Serifos Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Serifos Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Serifos Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Serifos Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Serifos Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Serifos Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Serifos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
75 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Serifos Syros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Serifos Syros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Syros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Serifos Syros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Serifos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Hellenic Seaways tai Sea Jets -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Syros täynnä energiaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Serifos Syros lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Hellenic Seaways tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Syros täysin rentoutuneena.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Serifos Syros on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Päinvastoin, Serifos-Syros-reitillä Hellenic Seaways tai Sea Jets lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Serifos ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Serifos ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Serifos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Serifos-Syros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Serifos ja Syros välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Serifos Syros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Serifos-Syros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Serifos ja Syros välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Serifos? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Serifos

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Syros seuraavista Serifos satamista:

Serifos
Kartta

Saapumissatama Syros

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Serifos-Syros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets.

Serifos ja Syros välisen matkan aikana matkustat 75 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika