Sifnos
Matkusta suoraan Kimolos lautta
Kimolos
Katso hinnat

Miten päästä Sifnos Kimolos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sifnos Kimolos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sifnos Kimolos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sifnos Kimolos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sifnos Kimolos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sifnos Kimolos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sifnos Kimolos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sifnos Kimolos lauttatietoa

Lähtösatama
Sifnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kimolos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
23 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
10 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Sifnos Kimolos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Sifnos Kimolos, lippujen hinnat vaihtelevat 6 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 29 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Sifnos - Kimolos, on 15 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Sifnos - Kimolos on 49 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Kimolos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kimolos 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Sifnos satamasta klo 09:05. Viimeinen laiva Kimolos lähtee Sifnos satamasta klo 12:10.

Keskimääräinen hinta Sifnos - Kimolos-lauttaristeilylle.
15 €
Lauttojen hintaluokka Sifnos Kimolos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
6 € - 29 €
Keskimääräinen ylitysaika Sifnos - Kimolos
49 min
Ensimmäisen Kimolos menevän lautan lähtöaika
09:05
Viimeisen lautan lähtöaika Kimolos
12:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kimolos
09:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kimolos
13:00

Miksi ottaa lautta Sifnos Kimolos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Sifnos Kimolos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kimolos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Sifnos Kimolos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Sifnos ja Kimolos välisen matkan aikana voit käydä Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Kimolos täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Huolehtiva henkilökunta
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Sifnos, siihen asti, kun se lähtee Kimolos. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Sifnos ja Kimolos väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Kimolos. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sifnos ja Kimolos välillä?

Jos haluat matkustaa Sifnos ja Kimolos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aegean Speed Lines Sifnos Kimolos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Kreikan saarten ja Kreikan mantereen satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Sifnos-Kimolos -hintoja ja varata Aegean Speed Linesin lipun Sifnos ja Kimolos välillä. Aegean Speed Lines liikennöi Sifnos Kimolos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 50 min. Lisätietoja Aegean Speed Linesistä
1 tuntia 50 min
3 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Sifnos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Sifnos-Kimolos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Sifnos ja Kimolos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Sifnos Kimolos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
1 tuntia
3 ylitystä viikossa
Sea Jets Sifnos Kimolos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sifnos-Kimolos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sifnos ja Kimolos välillä. Sea Jets liikennöi Sifnos Kimolos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
1 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa
Zante Ferries Sifnos Kimolos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Sifnos-Kimolos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Sifnos ja Kimolos välillä. Zante Ferries liikennöi Sifnos Kimolos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
50 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Sifnos? Mihin laivat saapuvat Kimolos?

Lähtösatama Sifnos

Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries lautat lähtevät Kimolos seuraavista Sifnos satamista:

Sifnos
Kartta

Saapumissatama Kimolos

Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Speed Lines alukset saapuvat Kimolos seuraavista satamista:

Kimolos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Sifnos Kimolos, Sifnos ja Kimolos välisen 23 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Sifnos ja Kimolos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Sifnos ja Kimolos välillä on 10 ylitystä viikossa.

Reitillä Sifnos-Kimolos liikennöi 4 lauttayhtiötä: Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries.

Vertaa ennen varausta Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Sifnos Kimolos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Sifnos ja Kimolos välisen matkan aikana matkustat 23 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Sifnos Kimolos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 6 € - 29 €. Havaitsemamme keskihinta oli 15 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Sifnos klo 09:05 kohti Kimolos.

Viimeinen lautta Kimolos lähtee Sifnos yleensä klo 12:10.

Millainen on Sifnos ja Kimolos välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Sifnos ja Kimolos välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Sifnos Kimolos -risteilyllä Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Sifnos laivaan noususta Kimolos tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Sifnos ja Kimolos.

Valmiina laivaan nousuun Sifnos

Ennen kuin lähdet Sifnos Kimolos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Sifnos satamaan / Sinun tulee saapua Sifnos lauttaterminaaliin Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Sifnos ja Kimolos väliselle reitille. / Etsi Sifnos lauttaterminaalissa Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets tai Zante Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Kimolos menevään laivaan nouseminen / Sifnos lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Speed Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Sifnos ja Kimolos välisellä lautalla

Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Speed Lines:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautalta poistuminen Kimolos

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Kimolos:

  • Kimolos satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Kimolos satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kimolos satamaan.
  • Kimolos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Kimolos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Kimolos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika