Sifnos
Matkusta suoraan Koufonissia lautta
Koufonissia
Katso hinnat

Miten päästä Sifnos Koufonissia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sifnos Koufonissia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sifnos Koufonissia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sifnos Koufonissia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sifnos Koufonissia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sifnos Koufonissia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sifnos Koufonissia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sifnos Koufonissia lauttatietoa

Lähtösatama
Sifnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
80 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sifnos ja Koufonissia välillä?

Jos haluat matkustaa Sifnos ja Koufonissia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Sifnos Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sifnos-Koufonissia -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sifnos ja Koufonissia välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Sifnos? Mihin laivat saapuvat Koufonissia?

Lähtösatama Sifnos

Sea Jets lautat lähtevät Koufonissia seuraavista Sifnos satamista:

Sifnos
Kartta

Saapumissatama Koufonissia

Sea Jets alukset saapuvat Koufonissia seuraavista satamista:

Koufonissia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika