Sifnos
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Sifnos Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sifnos Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sifnos Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sifnos Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sifnos Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sifnos Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sifnos Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sifnos Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Sifnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
62 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Sifnos Naxos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Sifnos Naxos, lippujen hinnat vaihtelevat 100 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 100 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Sifnos - Naxos, on 100 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Sifnos - Naxos on 3 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 5 min saapua Naxos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Naxos 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Sifnos satamasta klo 08:50.

Keskimääräinen hinta Sifnos - Naxos-lauttaristeilylle.
100 €
Lauttojen hintaluokka Sifnos Naxos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
100 € - 100 €
Keskimääräinen ylitysaika Sifnos - Naxos
3 tuntia 2 min
Ensimmäisen Naxos menevän lautan lähtöaika
08:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
11:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
11:55

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sifnos ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Sifnos ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Sifnos Naxos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sifnos-Naxos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sifnos ja Naxos välillä. Sea Jets liikennöi Sifnos Naxos 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
1 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Sifnos? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Sifnos

Sea Jets lautat lähtevät Naxos seuraavista Sifnos satamista:

Sifnos
Kartta

Saapumissatama Naxos

Sea Jets alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika