Sifnos
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Sifnos Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sifnos Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sifnos Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sifnos Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sifnos Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sifnos Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sifnos Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sifnos Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Sifnos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
79 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sifnos ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Sifnos ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Sifnos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Sifnos-Syros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Sifnos ja Syros välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Sifnos? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Sifnos

Hellenic Seaways lautat lähtevät Syros seuraavista Sifnos satamista:

Sifnos
Kartta

Saapumissatama Syros

Hellenic Seaways alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika