Matkustaminen lautalla Sitia Attica

Matkustaminen lautalla Sitia Attica on erinomainen valinta! Sitia Attica -lauttoja liikennöi 3 varustamoa (ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos), jotka palvelevat Ateena ja Sitia satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Sitia Attica -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Aigaion Pelagos tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Sitia Attica luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
1 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Sitia Attica lauttareitit

Etsitkö lauttaa Sitia - Attica? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Sitia ja Attica välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Sitia tai Ateena käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Sitia Attica -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Sitia ja Attica välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Sitia Attica - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Sitia paikkaan Attica

Attica: Saapuminen lautalla paikasta Sitia ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Ateenasta, Kreikan vilkkaasta pääkaupungista. Täällä et voi jättää väliin ikonista Akropolista, jonka muinaiset temppelit, kuten Parthenon ja Erechtheion, tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. Kävele Ateenan historiallisen kaupunginosan Plakan viehättävillä kujilla ja löydä viehättäviä putiikkeja, perinteisiä ravintoloita ja piilotettuja aarteita. Älä unohda vierailla Akropolis-museossa oppiaksesi lisää tämän antiikin kaupungin kiehtovasta historiasta.

Kun olet valmis lähtemään pois Ateenan hälinästä, lähde lautalla Pireuksesta Salamisin saarelle, joka sijaitsee vain 20 minuutin päässä rannikolta. Täällä voit tutustua muinaisen kreikkalaisen Salamisin kaupungin raunioihin, joka on kuuluisa historiallisesta taistelustaan persialaisia vastaan. Voit myös hyödyntää Salamisin viehättäviä rantoja rentoutuaksesi ja uidaksesi Egeanmeren kristallinkirkkaissa vesissä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None