Sitia
Matkusta suoraan Diafani lautta
Diafani
Katso hinnat

Miten päästä Sitia Diafani lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sitia Diafani lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sitia Diafani on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sitia Diafani voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sitia Diafani -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sitia Diafani -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sitia Diafani sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sitia Diafani lauttatietoa

Lähtösatama
Sitia
Kreikka
Kreeta
Saapumissatama
Diafani
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
117 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Sitia Diafani: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Sitia Diafani, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 87 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Sitia - Diafani, on 52 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Sitia - Diafani on 5 tuntia 10 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 10 min saapua Diafani, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Diafani 5 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Sitia satamasta klo 06:25. Viimeinen laiva Diafani lähtee Sitia satamasta klo 09:25.

Keskimääräinen hinta Sitia - Diafani-lauttaristeilylle.
52 €
Lauttojen hintaluokka Sitia Diafani (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 87 €
Keskimääräinen ylitysaika Sitia - Diafani
5 tuntia 10 min
Ensimmäisen Diafani menevän lautan lähtöaika
06:25
Viimeisen lautan lähtöaika Diafani
09:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Diafani
11:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Diafani
14:35

Miksi ottaa lautta Sitia Diafani?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Sitia Diafani kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Diafani. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Sitia Diafani on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Sitia ja Diafani väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Diafani saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets.
Lepo hytissä
Vaikka Sitia ja Diafani välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Sitia ja Diafani välisen matkan aikana voit käydä ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Diafani täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sitia ja Diafani välillä?

Jos haluat matkustaa Sitia ja Diafani välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Sitia Diafani
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Sitia-Diafani-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Diafani -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Sitia ja Diafani välillä. ANEK Lines liikennöi Sitia Diafani 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 10 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
6 tuntia 10 min
2 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Sitia Diafani
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Sitia-Diafani-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Diafani -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Sitia ja Diafani välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Aigaion Pelagos Sitia Diafani
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Diafani -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Sitia ja Diafani välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Sea Jets Sitia Diafani
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Diafani -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sitia ja Diafani välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Sitia? Mihin laivat saapuvat Diafani?

Lähtösatama Sitia

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets lautat lähtevät Diafani seuraavista Sitia satamista:

Sitia
Kartta

Saapumissatama Diafani

Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines alukset saapuvat Diafani seuraavista satamista:

Diafani
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Sitia Diafani, Sitia ja Diafani välisen 117 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Sitia ja Diafani välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets). Tällä hetkellä Sitia ja Diafani välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Sitia-Diafani liikennöi 4 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Sitia Diafani -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Sitia ja Diafani välisen matkan aikana matkustat 117 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Sitia Diafani, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 17 € - 87 €. Havaitsemamme keskihinta oli 52 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Sitia klo 06:25 kohti Diafani.

Viimeinen lautta Diafani lähtee Sitia yleensä klo 09:25.

Koe Sitia ja Diafani välinen lauttamatka

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Sitia ja Diafani välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Sitia Diafani -risteilyllä ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Sitia laivaan noususta Diafani tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Sitia ja Diafani.

Lähtö Sitia lautalla

Ennen kuin lähdet Sitia Diafani -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Sitia satamassa / Sitia lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Sitia ja Diafani väliselle reitille. / Sitia esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n lipunmyyntitiskillä Sitia lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Diafani menevään laivaan nouseminen / Sitia lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Sitia ja Diafani välinen risteily: laivalla...

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Diafani

Tässä on tietoa Diafani tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Diafani satamaan. / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Diafani satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Sitia Diafani mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Diafani.
  • Laivalta poistuminen ja Diafani tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Diafani läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Diafani odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika