Sitia
Matkusta suoraan Fri lautta
Fri
Katso hinnat

Miten päästä Sitia Fri lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sitia Fri lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sitia Fri on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sitia Fri voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sitia Fri -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sitia Fri -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sitia Fri sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sitia Fri lauttatietoa

Lähtösatama
Sitia
Kreikka
Kreeta
Saapumissatama
Fri
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
78 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Sitia Fri: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Sitia Fri, lippujen hinnat vaihtelevat 11 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 56 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Sitia - Fri, on 34 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Sitia - Fri on 2 tuntia 5 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 5 min saapua Fri, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Fri 2 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Sitia satamasta klo 06:25. Viimeinen laiva Fri lähtee Sitia satamasta klo 09:25.

Keskimääräinen hinta Sitia - Fri-lauttaristeilylle.
34 €
Lauttojen hintaluokka Sitia Fri (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
11 € - 56 €
Keskimääräinen ylitysaika Sitia - Fri
2 tuntia 5 min
Ensimmäisen Fri menevän lautan lähtöaika
06:25
Viimeisen lautan lähtöaika Fri
09:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Fri
08:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Fri
11:30

Miksi ottaa lautta Sitia Fri?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Sitia Fri kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Fri. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Sitia Fri on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Sitia ja Fri välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Huolehtiva henkilökunta
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Sitia, siihen asti, kun se lähtee Fri. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Sitia ja Fri välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sitia ja Fri välillä?

Jos haluat matkustaa Sitia ja Fri välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Sitia Fri
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Sitia-Fri-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Fri -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Sitia ja Fri välillä. ANEK Lines liikennöi Sitia Fri 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
2 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Sitia Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Sitia-Fri-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Fri -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Sitia ja Fri välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Aigaion Pelagos Sitia Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Fri -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Sitia ja Fri välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Sea Jets Sitia Fri
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Fri -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sitia ja Fri välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Sitia? Mihin laivat saapuvat Fri?

Lähtösatama Sitia

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets lautat lähtevät Fri seuraavista Sitia satamista:

Sitia
Kartta

Saapumissatama Fri

Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines alukset saapuvat Fri seuraavista satamista:

Kasos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Sitia Fri, Sitia ja Fri välisen 78 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Sitia ja Fri välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets). Tällä hetkellä Sitia ja Fri välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Sitia-Fri liikennöi 4 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Sitia Fri -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Sitia ja Fri välisen matkan aikana matkustat 78 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Sitia Fri, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 11 € - 56 €. Havaitsemamme keskihinta oli 34 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Sitia klo 06:25 kohti Fri.

Viimeinen lautta Fri lähtee Sitia yleensä klo 09:25.

Millainen on Sitia Fri suuntautuva lautan ylitys?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Sitia ja Fri välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Sitia tapahtuvasta laivaan noususta Fri tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Sitia ja Fri.

Valmiina laivaan nousuun Sitia

Ennen kuin lähdet Sitia Fri -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Sitia satamassa / Sinun kannattaa saapua Sitia satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Sitia ja Fri väliselle reitille. / Mene Sitia lauttaterminaalin Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Fri menevään lauttaan nouseminen / Varo Sitia lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Sitia ja Fri välisellä lautalla

Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Fri

Tässä on tietoa Fri tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Fri satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Fri satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Fri satamaan.
  • Fri on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Fri läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Fri alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika