Sitia
Matkusta suoraan Pigadia lautta
Pigadia
Katso hinnat

Miten päästä Sitia Pigadia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sitia Pigadia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sitia Pigadia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sitia Pigadia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sitia Pigadia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sitia Pigadia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sitia Pigadia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sitia Pigadia lauttatietoa

Lähtösatama
Sitia
Kreikka
Kreeta
Saapumissatama
Pigadia
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
106 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Sitia Pigadia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Sitia Pigadia, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 88 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Sitia - Pigadia, on 53 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Sitia - Pigadia on 3 tuntia 40 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 40 min saapua Pigadia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Pigadia 3 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Sitia satamasta klo 06:25. Viimeinen laiva Pigadia lähtee Sitia satamasta klo 09:25.

Keskimääräinen hinta Sitia - Pigadia-lauttaristeilylle.
53 €
Lauttojen hintaluokka Sitia Pigadia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 88 €
Keskimääräinen ylitysaika Sitia - Pigadia
3 tuntia 40 min
Ensimmäisen Pigadia menevän lautan lähtöaika
06:25
Viimeisen lautan lähtöaika Pigadia
09:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Pigadia
10:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Pigadia
13:05

Miksi ottaa lautta Sitia Pigadia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Sitia Pigadia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Pigadia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Sitia Pigadia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Sitia ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Pigadia. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Pigadia liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Sitia voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Pigadia täynnä energiaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Sitia ja Pigadia väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Pigadia saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sitia ja Pigadia välillä?

Jos haluat matkustaa Sitia ja Pigadia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aigaion Pelagos Sitia Pigadia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Pigadia -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Sitia ja Pigadia välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Sea Jets Sitia Pigadia
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Pigadia -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sitia ja Pigadia välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
ANEK Lines Sitia Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Sitia-Pigadia-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Pigadia -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Sitia ja Pigadia välillä. ANEK Lines liikennöi Sitia Pigadia 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 40 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
4 tuntia 40 min
2 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Sitia Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Sitia-Pigadia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Sitia-Pigadia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Sitia ja Pigadia välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Sitia? Mihin laivat saapuvat Pigadia?

Lähtösatama Sitia

Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Pigadia seuraavista Sitia satamista:

Sitia
Kartta

Saapumissatama Pigadia

Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets tai Aigaion Pelagos alukset saapuvat Pigadia seuraavista satamista:

Karpathos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Sitia Pigadia, Sitia ja Pigadia välisen 106 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Sitia ja Pigadia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Sitia ja Pigadia välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Sitia-Pigadia liikennöi 4 lauttayhtiötä: Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Sitia Pigadia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Sitia ja Pigadia välisen matkan aikana matkustat 106 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Sitia Pigadia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 18 € - 88 €. Havaitsemamme keskihinta oli 53 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Sitia klo 06:25 kohti Pigadia.

Viimeinen lautta Pigadia lähtee Sitia yleensä klo 09:25.

Millainen on Sitia ja Pigadia välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Sitia Pigadia suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Sitia Pigadia -risteilyllä ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Sitia laivaan noususta Pigadia tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Sitia ja Pigadia.

Lähtö Sitia lautalla

Ennen kuin Sitia Pigadia -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Sitia satamassa / Sitia lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Sitia ja Pigadia väliselle reitille. / Mene Sitia lauttaterminaalin Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets tai Aigaion Pelagos:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Pigadia menevään laivaan nouseminen / Sitia lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Sitia ja Pigadia välinen risteily: laivalla...

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Pigadia, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Pigadia tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Pigadia satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Pigadia satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Sitia Pigadia mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Pigadia.
  • Laivalta poistuminen ja Pigadia tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Pigadia läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Pigadia alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika