Skiathos
Matkusta suoraan Alonnisos lautta
Alonnisos
Katso hinnat

Miten päästä Skiathos Alonnisos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Skiathos Alonnisos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Skiathos Alonnisos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Skiathos Alonnisos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Skiathos Alonnisos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Skiathos Alonnisos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Skiathos Alonnisos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Skiathos Alonnisos lauttatietoa

Lähtösatama
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Alonnisos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
40 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Skiathos Alonnisos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Skiathos Alonnisos, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 84 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Skiathos - Alonnisos, on 41 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Skiathos - Alonnisos on 1 tuntia 42 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 15 min saapua Alonnisos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alonnisos 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Skiathos satamasta klo 10:05. Viimeinen laiva Alonnisos lähtee Skiathos satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Skiathos - Alonnisos-lauttaristeilylle.
41 €
Lauttojen hintaluokka Skiathos Alonnisos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 84 €
Keskimääräinen ylitysaika Skiathos - Alonnisos
1 tuntia 42 min
Ensimmäisen Alonnisos menevän lautan lähtöaika
10:05
Viimeisen lautan lähtöaika Alonnisos
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alonnisos
11:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alonnisos
21:30

Miksi ottaa lautta Skiathos Alonnisos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Skiathos Alonnisos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alonnisos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Skiathos Alonnisos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Skiathos ja Alonnisos väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Skiathos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Alonnisos täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Skiathos ja Alonnisos välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Skiathos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Alonnisos lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Skiathos ja Alonnisos välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Skiathos ja Alonnisos välillä?

Jos haluat matkustaa Skiathos ja Alonnisos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aegean Flying Dolphins Skiathos Alonnisos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skiathos ja Alonnisos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Alonnisos -hintoja ja varata Aegean Flying Dolphinsin lipun Skiathos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Aegean Flying Dolphinsistä
Hellenic Seaways Skiathos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Alonnisos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Skiathos ja Alonnisos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Skiathos Alonnisos 10 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
1 tuntia
10 ylitystä viikossa
Anes Ferries Skiathos Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Alonnisos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Skiathos ja Alonnisos välillä. Anes Ferries liikennöi Skiathos Alonnisos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 50 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
4 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Sea Jets Skiathos Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Alonnisos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Skiathos ja Alonnisos välillä. Sea Jets liikennöi Skiathos Alonnisos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
1 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa
Magic Sea Ferries Skiathos Alonnisos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skiathos ja Alonnisos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Alonnisos -hintoja ja varata Magic Sea Ferriesin lipun Skiathos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Magic Sea Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Skiathos? Mihin laivat saapuvat Alonnisos?

Lähtösatama Skiathos

Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries lautat lähtevät Alonnisos seuraavista Skiathos satamista:

Skiathos
Kartta
Skiathos
Kartta

Saapumissatama Alonnisos

Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins alukset saapuvat Alonnisos seuraavista satamista:

Alonissos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Skiathos Alonnisos, Skiathos ja Alonnisos välisen 40 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Skiathos ja Alonnisos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ja Magic Sea Ferries). Tällä hetkellä Skiathos ja Alonnisos välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Skiathos-Alonnisos liikennöi 5 lauttayhtiötä: Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ja Magic Sea Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Vertaa ennen varausta Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Skiathos Alonnisos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Skiathos ja Alonnisos välisen matkan aikana matkustat 40 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Skiathos Alonnisos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 84 €. Havaitsemamme keskihinta oli 41 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Skiathos klo 10:05 kohti Alonnisos.

Viimeinen lautta Alonnisos lähtee Skiathos yleensä klo 20:00.

Millainen on Skiathos ja Alonnisos välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Skiathos Alonnisos suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Skiathos Alonnisos -risteilyllä Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries tai Hellenic Seaways laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Skiathos laivaan noususta Alonnisos tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Skiathos ja Alonnisos.

Lähtö Skiathos lautalla

Ennen kuin lähdet Skiathos Alonnisos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Skiathos satamassa / Sinun kannattaa saapua Skiathos satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Skiathos ja Alonnisos väliselle reitille. / Etsi Skiathos lauttaterminaalissa Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Alonnisos menevään laivaan nouseminen / Skiathos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Skiathos ja Alonnisos välisellä reitillä olevalla aluksella.

Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Alonnisos, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Alonnisos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Alonnisos satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Alonnisos ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Alonnisos satamaan.
  • Alonnisos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Alonnisos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Alonnisos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika