Skiathos
Matkusta suoraan Loutraki lautta
Loutraki
Katso hinnat

Miten päästä Skiathos Loutraki lautalla ?

Etsitkö täydellistä Skiathos Loutraki lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Skiathos Loutraki on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Skiathos Loutraki voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Skiathos Loutraki -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Anes Ferries tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Skiathos Loutraki -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Anes Ferries tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Skiathos Loutraki sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Skiathos Loutraki lauttatietoa

Lähtösatama
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Loutraki
Kreikka
Thessaly
Etäisyys
11 km
Lauttayhtiöt
Anes Ferries, Hellenic Seaways
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Skiathos Loutraki?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Skiathos Loutraki kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Loutraki. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Skiathos Loutraki on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka Skiathos ja Loutraki välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Skiathos ja Loutraki välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Skiathos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Skiathos ja Loutraki välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Anes Ferries tai Hellenic Seaways henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Skiathos, siihen asti, kun se lähtee Loutraki. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Skiathos ja Loutraki välillä?

Jos haluat matkustaa Skiathos ja Loutraki välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Anes Ferries tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Anes Ferries Skiathos Loutraki
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Loutraki -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Skiathos ja Loutraki välillä. Lisätietoja Anes Ferriesistä
Hellenic Seaways Skiathos Loutraki
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Loutraki -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Skiathos ja Loutraki välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Skiathos? Mihin laivat saapuvat Loutraki?

Lähtösatama Skiathos

Anes Ferries tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Loutraki seuraavista Skiathos satamista:

Skiathos
Kartta
Skiathos
Kartta

Saapumissatama Loutraki

Hellenic Seaways tai Anes Ferries alukset saapuvat Loutraki seuraavista satamista:

Glossa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Skiathos-Loutraki liikennöi 2 lauttayhtiötä: Anes Ferries ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Anes Ferries, Hellenic Seaways.

Skiathos ja Loutraki välisen matkan aikana matkustat 11 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika