Skiathos
Matkusta suoraan Skopelos lautta
Skopelos
Katso hinnat

Miten päästä Skiathos Skopelos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Skiathos Skopelos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Skiathos Skopelos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Skiathos Skopelos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Skiathos Skopelos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Skiathos Skopelos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Skiathos Skopelos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Skiathos Skopelos lauttatietoa

Lähtösatama
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Skopelos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
21 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Skiathos Skopelos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Skiathos Skopelos, lippujen hinnat vaihtelevat 11 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 71 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Skiathos - Skopelos, on 34 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Skiathos - Skopelos on 1 tuntia 3 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Skopelos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Skopelos 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Skiathos satamasta klo 10:05. Viimeinen laiva Skopelos lähtee Skiathos satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Skiathos - Skopelos-lauttaristeilylle.
34 €
Lauttojen hintaluokka Skiathos Skopelos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
11 € - 71 €
Keskimääräinen ylitysaika Skiathos - Skopelos
1 tuntia 3 min
Ensimmäisen Skopelos menevän lautan lähtöaika
10:05
Viimeisen lautan lähtöaika Skopelos
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Skopelos
10:55
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Skopelos
21:05

Miksi ottaa lautta Skiathos Skopelos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Skiathos Skopelos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Skopelos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Skiathos Skopelos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Skiathos ja Skopelos välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Skiathos Skopelos. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Skiathos-Skopelos-risteilyllä Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins lautalla sinulla on Skiathos-Skopelos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Skiathos ja Skopelos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Skiathos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Skopelos lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Skiathos ja Skopelos välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Skiathos ja Skopelos välillä?

Jos haluat matkustaa Skiathos ja Skopelos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aegean Flying Dolphins Skiathos Skopelos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skiathos ja Skopelos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Skopelos -hintoja ja varata Aegean Flying Dolphinsin lipun Skiathos ja Skopelos välillä. Lisätietoja Aegean Flying Dolphinsistä
Hellenic Seaways Skiathos Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Skopelos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Skiathos ja Skopelos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Skiathos Skopelos 10 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
30 min
10 ylitystä viikossa
Anes Ferries Skiathos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Skopelos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Skiathos ja Skopelos välillä. Anes Ferries liikennöi Skiathos Skopelos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
5 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Sea Jets Skiathos Skopelos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Skopelos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Skiathos ja Skopelos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Magic Sea Ferries Skiathos Skopelos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skiathos ja Skopelos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Skopelos -hintoja ja varata Magic Sea Ferriesin lipun Skiathos ja Skopelos välillä. Lisätietoja Magic Sea Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Skiathos? Mihin laivat saapuvat Skopelos?

Lähtösatama Skiathos

Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries lautat lähtevät Skopelos seuraavista Skiathos satamista:

Skiathos
Kartta
Skiathos
Kartta

Saapumissatama Skopelos

Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins alukset saapuvat Skopelos seuraavista satamista:

Skopelos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Skiathos Skopelos, Skiathos ja Skopelos välisen 21 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Skiathos ja Skopelos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ja Magic Sea Ferries). Tällä hetkellä Skiathos ja Skopelos välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Skiathos-Skopelos liikennöi 5 lauttayhtiötä: Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets ja Magic Sea Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Vertaa ennen varausta Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Skiathos Skopelos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Skiathos ja Skopelos välisen matkan aikana matkustat 21 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Skiathos Skopelos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 11 € - 71 €. Havaitsemamme keskihinta oli 34 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Skiathos klo 10:05 kohti Skopelos.

Viimeinen lautta Skopelos lähtee Skiathos yleensä klo 20:00.

Koe Skiathos ja Skopelos välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Skiathos ja Skopelos välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Skiathos tapahtuvasta laivaan noususta Skopelos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries ja Hellenic Seaways merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Skiathos ja Skopelos.

Laivaan nousu Skiathos

Ennen kuin lähdet Skiathos Skopelos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Skiathos satamaan / Sinun kannattaa saapua Skiathos satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Skiathos ja Skopelos väliselle reitille. / Mene Skiathos lauttaterminaalin Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Skopelos menevään lauttaan nouseminen / Skiathos lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Anes Ferries, Sea Jets tai Magic Sea Ferries henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Skiathos ja Skopelos välisellä lautalla

Magic Sea Ferries, Sea Jets, Anes Ferries, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Skopelos on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Skopelos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Skopelos satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Skopelos satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Skopelos satamaan.
  • Skopelos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Skopelos. Vihdoin ja viimein oleskelusi Skopelos alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika