Skiathos
Matkusta suoraan Volos lautta
Volos
Katso hinnat

Miten päästä Skiathos Volos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Skiathos Volos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Skiathos Volos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Skiathos Volos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Skiathos Volos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Skiathos Volos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Skiathos Volos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Skiathos Volos lauttatietoa

Lähtösatama
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Volos
Kreikka
Thessaly
Etäisyys
53 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Skiathos Volos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Skiathos Volos, lippujen hinnat vaihtelevat 26 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 175 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Skiathos - Volos, on 80 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Skiathos - Volos on 2 tuntia 18 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 45 min saapua Volos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Volos 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Skiathos satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Volos lähtee Skiathos satamasta klo 15:50.

Keskimääräinen hinta Skiathos - Volos-lauttaristeilylle.
80 €
Lauttojen hintaluokka Skiathos Volos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
26 € - 175 €
Keskimääräinen ylitysaika Skiathos - Volos
2 tuntia 18 min
Ensimmäisen Volos menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Volos
15:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Volos
09:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Volos
18:15

Miksi ottaa lautta Skiathos Volos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Skiathos Volos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Volos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Skiathos Volos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Volos tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Skiathos-Volos-risteilyllä Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on Skiathos-Volos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Skiathos ja Volos välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Volos täynnä energiaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Skiathos Volos lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Volos stressittömästi ja täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Skiathos ja Volos välillä?

Jos haluat matkustaa Skiathos ja Volos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Skiathos Volos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Volos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Skiathos ja Volos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Skiathos Volos 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 10 min
14 ylitystä viikossa
Sea Jets Skiathos Volos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Volos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Skiathos ja Volos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Anes Ferries Skiathos Volos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Volos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Skiathos ja Volos välillä. Anes Ferries liikennöi Skiathos Volos 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
3 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa
Aegean Flying Dolphins Skiathos Volos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skiathos ja Volos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skiathos-Volos -hintoja ja varata Aegean Flying Dolphinsin lipun Skiathos ja Volos välillä. Lisätietoja Aegean Flying Dolphinsistä

Mistä lähtevät lautat Skiathos? Mihin laivat saapuvat Volos?

Lähtösatama Skiathos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins lautat lähtevät Volos seuraavista Skiathos satamista:

Skiathos
Kartta

Saapumissatama Volos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Volos seuraavista satamista:

Volos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Skiathos Volos, Skiathos ja Volos välisen 53 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Skiathos ja Volos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins). Tällä hetkellä Skiathos ja Volos välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Skiathos-Volos liikennöi 4 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Skiathos Volos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Skiathos ja Volos välisen matkan aikana matkustat 53 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Skiathos Volos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 26 € - 175 €. Havaitsemamme keskihinta oli 80 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Skiathos klo 08:00 kohti Volos.

Viimeinen lautta Volos lähtee Skiathos yleensä klo 15:50.

Millainen on Skiathos ja Volos välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Skiathos ja Volos välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Skiathos tapahtuvasta laivaan noususta Volos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Skiathos ja Volos.

Laivaan nousu Skiathos

Ennen kuin lähdet Skiathos Volos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Skiathos satamassa / Sinun kannattaa saapua Skiathos satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Skiathos ja Volos väliselle reitille. / Mene Skiathos lauttaterminaalin Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Volos menevään lauttaan nouseminen / Skiathos lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Skiathos ja Volos välinen risteily: laivalla...

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Volos on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Volos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Volos satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Volos satamassa. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Volos satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Skiathos Volos mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Volos.
  • Volos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Volos sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Volos alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika