Skopelos
Matkusta suoraan Agios Konstantinos lautta
Agios Konstantinos
Katso hinnat

Miten päästä Skopelos Agios Konstantinos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Skopelos Agios Konstantinos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Skopelos Agios Konstantinos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Skopelos Agios Konstantinos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Skopelos Agios Konstantinos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Skopelos Agios Konstantinos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Skopelos Agios Konstantinos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Skopelos Agios Konstantinos lauttatietoa

Lähtösatama
Skopelos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Agios Konstantinos
Kreikka
Etäisyys
85 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Skopelos Agios Konstantinos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Skopelos Agios Konstantinos, lippujen hinnat vaihtelevat 47 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 181 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Skopelos - Agios Konstantinos, on 114 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Skopelos - Agios Konstantinos on 3 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 20 min saapua Agios Konstantinos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Konstantinos 2 tuntia 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Skopelos satamasta klo 16:10. Viimeinen laiva Agios Konstantinos lähtee Skopelos satamasta klo 17:35.

Keskimääräinen hinta Skopelos - Agios Konstantinos-lauttaristeilylle.
114 €
Lauttojen hintaluokka Skopelos Agios Konstantinos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
47 € - 181 €
Keskimääräinen ylitysaika Skopelos - Agios Konstantinos
3 tuntia 15 min
Ensimmäisen Agios Konstantinos menevän lautan lähtöaika
16:10
Viimeisen lautan lähtöaika Agios Konstantinos
17:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Konstantinos
19:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Konstantinos
20:30

Miksi ottaa lautta Skopelos Agios Konstantinos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Skopelos Agios Konstantinos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Agios Konstantinos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Skopelos Agios Konstantinos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Skopelos ja Agios Konstantinos välisen matkan aikana voit käydä Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Agios Konstantinos täynnä energiaa.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Skopelos Agios Konstantinos lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Agios Konstantinos täysin rentoutuneena.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Skopelos Agios Konstantinos on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Skopelos-Agios Konstantinos-reitillä Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Skopelos ja Agios Konstantinos välillä?

Jos haluat matkustaa Skopelos ja Agios Konstantinos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Skopelos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Agios Konstantinos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Skopelos ja Agios Konstantinos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Anes Ferries Skopelos Agios Konstantinos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Agios Konstantinos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Skopelos ja Agios Konstantinos välillä. Lisätietoja Anes Ferriesistä
Magic Sea Ferries Skopelos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skopelos ja Agios Konstantinos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Agios Konstantinos -hintoja ja varata Magic Sea Ferriesin lipun Skopelos ja Agios Konstantinos välillä. Lisätietoja Magic Sea Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Skopelos? Mihin laivat saapuvat Agios Konstantinos?

Lähtösatama Skopelos

Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries lautat lähtevät Agios Konstantinos seuraavista Skopelos satamista:

Skopelos
Kartta

Saapumissatama Agios Konstantinos

Magic Sea Ferries, Anes Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Agios Konstantinos seuraavista satamista:

Agios Konstantinos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Skopelos-Agios Konstantinos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Anes Ferries ja Magic Sea Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Skopelos Agios Konstantinos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Skopelos ja Agios Konstantinos välisen matkan aikana matkustat 85 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Skopelos Agios Konstantinos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 47 € - 181 €. Havaitsemamme keskihinta oli 114 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Skopelos klo 16:10 kohti Agios Konstantinos.

Viimeinen lautta Agios Konstantinos lähtee Skopelos yleensä klo 17:35.

Koe Skopelos ja Agios Konstantinos välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Skopelos ja Agios Konstantinos välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Skopelos tapahtuvasta laivaan noususta Agios Konstantinos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Hellenic Seaways, Anes Ferries ja Magic Sea Ferries merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Skopelos ja Agios Konstantinos.

Valmiina laivaan nousuun Skopelos

Ennen kuin lähdet Skopelos Agios Konstantinos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Skopelos satamassa / Skopelos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Skopelos ja Agios Konstantinos väliselle reitille. / Skopelos esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Magic Sea Ferries, Anes Ferries tai Hellenic Seaways:n lipunmyyntitiskillä Skopelos lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Agios Konstantinos menevään lauttaan nouseminen / Skopelos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Jos matkustat autolla, Magic Sea Ferries, Anes Ferries tai Hellenic Seaways:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Skopelos ja Agios Konstantinos välisellä reitillä olevalla aluksella.

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Hellenic Seaways, Anes Ferries tai Magic Sea Ferries -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Agios Konstantinos, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Agios Konstantinos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Agios Konstantinos satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Agios Konstantinos satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Agios Konstantinos satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Agios Konstantinos tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Agios Konstantinos sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Agios Konstantinos odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika