Skopelos
Matkusta suoraan Alonnisos lautta
Alonnisos
Katso hinnat

Miten päästä Skopelos Alonnisos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Skopelos Alonnisos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Skopelos Alonnisos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Skopelos Alonnisos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Skopelos Alonnisos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins tai Magic Sea Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Skopelos Alonnisos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Skopelos Alonnisos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Skopelos Alonnisos lauttatietoa

Lähtösatama
Skopelos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Alonnisos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
23 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Skopelos Alonnisos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Skopelos Alonnisos, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 46 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Skopelos - Alonnisos, on 20 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Skopelos - Alonnisos on 26 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Alonnisos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alonnisos 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Skopelos satamasta klo 11:00. Viimeinen laiva Alonnisos lähtee Skopelos satamasta klo 21:10.

Keskimääräinen hinta Skopelos - Alonnisos-lauttaristeilylle.
20 €
Lauttojen hintaluokka Skopelos Alonnisos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 46 €
Keskimääräinen ylitysaika Skopelos - Alonnisos
26 min
Ensimmäisen Alonnisos menevän lautan lähtöaika
11:00
Viimeisen lautan lähtöaika Alonnisos
21:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alonnisos
11:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alonnisos
21:30

Miksi ottaa lautta Skopelos Alonnisos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Skopelos Alonnisos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alonnisos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Skopelos Alonnisos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins lauttaan Skopelos, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Alonnisos saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Alonnisos saapumiseen asti.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Skopelos ja Alonnisos välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Skopelos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Skopelos ja Alonnisos välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Skopelos Alonnisos -lauttamatka on juuri päinvastainen. Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Alonnisos varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Skopelos ja Alonnisos välillä?

Jos haluat matkustaa Skopelos ja Alonnisos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Anes Ferries Skopelos Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Alonnisos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Skopelos ja Alonnisos välillä. Anes Ferries liikennöi Skopelos Alonnisos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
30 min
2 ylitystä viikossa
Magic Sea Ferries Skopelos Alonnisos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skopelos ja Alonnisos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Alonnisos -hintoja ja varata Magic Sea Ferriesin lipun Skopelos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Magic Sea Ferriesistä
Sea Jets Skopelos Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Alonnisos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Skopelos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Hellenic Seaways Skopelos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Alonnisos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Skopelos ja Alonnisos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Skopelos Alonnisos 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
20 min
14 ylitystä viikossa
Aegean Flying Dolphins Skopelos Alonnisos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skopelos ja Alonnisos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Alonnisos -hintoja ja varata Aegean Flying Dolphinsin lipun Skopelos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Aegean Flying Dolphinsistä

Mistä lähtevät lautat Skopelos? Mihin laivat saapuvat Alonnisos?

Lähtösatama Skopelos

Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins lautat lähtevät Alonnisos seuraavista Skopelos satamista:

Skopelos
Kartta

Saapumissatama Alonnisos

Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries tai Anes Ferries alukset saapuvat Alonnisos seuraavista satamista:

Alonissos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Skopelos Alonnisos, Skopelos ja Alonnisos välisen 23 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Skopelos ja Alonnisos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ja Aegean Flying Dolphins). Tällä hetkellä Skopelos ja Alonnisos välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Skopelos-Alonnisos liikennöi 5 lauttayhtiötä: Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ja Aegean Flying Dolphins.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Skopelos Alonnisos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Skopelos ja Alonnisos välisen matkan aikana matkustat 23 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Skopelos Alonnisos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 46 €. Havaitsemamme keskihinta oli 20 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Skopelos klo 11:00 kohti Alonnisos.

Viimeinen lautta Alonnisos lähtee Skopelos yleensä klo 21:10.

Millainen on Skopelos ja Alonnisos välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Skopelos ja Alonnisos välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Skopelos Alonnisos -risteilyllä Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins tai Magic Sea Ferries laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Skopelos laivaan noususta Alonnisos tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Skopelos ja Alonnisos.

Lähtö Skopelos lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Skopelos Alonnisos -lauttamatkan alkamista:

  • Esittely Skopelos satamassa / Skopelos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Skopelos ja Alonnisos väliselle reitille. / Etsi Skopelos lauttaterminaalissa Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Alonnisos menevään laivaan nouseminen / Varo Skopelos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways tai Aegean Flying Dolphins henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Skopelos ja Alonnisos välisellä lautalla

Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries tai Anes Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Alonnisos, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Alonnisos:

  • Alonnisos satama on näkyvissä / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Alonnisos satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Alonnisos satamaan.
  • Alonnisos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Alonnisos. Vihdoinkin lomasi Alonnisos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika