Matkustaminen lautalla Skopelos Keski-Kreikka

Matkustaminen lautalla Skopelos Keski-Kreikka on erinomainen valinta! Skopelos Keski-Kreikka -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Sea Jets tai Anes Ferries), jotka palvelevat Mantoudi ja Skopelos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Skopelos Keski-Kreikka -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Sea Jets ja Anes Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Skopelos Keski-Kreikka luvuilla

Maat
Kreikka
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Skopelos Keski-Kreikka lauttareitit

Etsitkö lauttaa Skopelos - Keski-Kreikka? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Skopelos ja Keski-Kreikka välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Anes Ferries tai Sea Jets lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Skopelos tai Mantoudi käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Skopelos Keski-Kreikka -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Sea Jets tai Anes Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Skopelos ja Keski-Kreikka välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Skopelos Keski-Kreikka - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Skopelos paikkaan Keski-Kreikka

Keski-Kreikka: Saapuminen lautalla paikasta Skopelos ja alueen tutkiminen

Patras, Keski-Kreikan suurin kaupunki, on eklektinen sekoitus nykyaikaa ja perinteitä. Aloita tutustuminen Rion-Antirionin sillalta, joka on insinöörityön taidonnäyte, joka yhdistää Peloponnesoksen mantereeseen. Suuntaa sitten Patrasin linnaan, venetsialaiseen linnoitukseen, josta avautuvat katkeamattomat näkymät yli kaupungin. Äläkä jätä väliin roomalaista teatteria, joka on hyvin säilynyt arkeologinen kohde roomalaisilta ajoilta.

Thessalonikinlahden lähellä sijaitseva Larissa on vilkas ja eläväinen kaupunki. Kävele viehättävässä Frion kaupunginosassa ja tutustu sen bysanttilaiseen linnaan ja kapeisiin katuihin. Historian ystävät pitävät Larissan arkeologisesta museosta, jossa on ainutlaatuisia esineitä hellenistiseltä ja roomalaiselta ajalta.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None