Skopelos
Matkusta suoraan Volos lautta
Volos
Katso hinnat

Miten päästä Skopelos Volos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Skopelos Volos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Skopelos Volos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Skopelos Volos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Skopelos Volos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Skopelos Volos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Skopelos Volos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Skopelos Volos lauttatietoa

Lähtösatama
Skopelos
Kreikka
Sporades-saaret
Saapumissatama
Volos
Kreikka
Thessaly
Etäisyys
73 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Skopelos Volos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Skopelos Volos, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 196 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Skopelos - Volos, on 91 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Skopelos - Volos on 3 tuntia 44 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 20 min saapua Volos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Volos 2 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Skopelos satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Volos lähtee Skopelos satamasta klo 14:00.

Keskimääräinen hinta Skopelos - Volos-lauttaristeilylle.
91 €
Lauttojen hintaluokka Skopelos Volos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 196 €
Keskimääräinen ylitysaika Skopelos - Volos
3 tuntia 44 min
Ensimmäisen Volos menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Volos
14:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Volos
09:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Volos
18:15

Miksi ottaa lautta Skopelos Volos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Skopelos Volos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Volos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Skopelos Volos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Volos tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Skopelos-Volos-risteilyllä Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on Skopelos-Volos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Skopelos Volos lauttamatka on päinvastainen! Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Volos stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Skopelos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Volos täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Skopelos ja Volos välillä?

Jos haluat matkustaa Skopelos ja Volos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Skopelos Volos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Volos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Skopelos ja Volos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Skopelos Volos 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 50 min
14 ylitystä viikossa
Sea Jets Skopelos Volos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Volos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Skopelos ja Volos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Anes Ferries Skopelos Volos
Anes Ferries
Anes Ferries on Venetsiassa Italiassa toimiva lauttayhtiö. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Italiassa, Kroatiassa ja Albaniassa. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Volos -hintoja ja varata Anes Ferriesin lipun Skopelos ja Volos välillä. Anes Ferries liikennöi Skopelos Volos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 30 min. Lisätietoja Anes Ferriesistä
4 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa
Aegean Flying Dolphins Skopelos Volos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Skopelos ja Volos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Skopelos-Volos -hintoja ja varata Aegean Flying Dolphinsin lipun Skopelos ja Volos välillä. Lisätietoja Aegean Flying Dolphinsistä

Mistä lähtevät lautat Skopelos? Mihin laivat saapuvat Volos?

Lähtösatama Skopelos

Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins lautat lähtevät Volos seuraavista Skopelos satamista:

Skopelos
Kartta

Saapumissatama Volos

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Volos seuraavista satamista:

Volos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Skopelos Volos, Skopelos ja Volos välisen 73 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Skopelos ja Volos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins). Tällä hetkellä Skopelos ja Volos välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Skopelos-Volos liikennöi 4 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Skopelos Volos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Skopelos ja Volos välisen matkan aikana matkustat 73 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Skopelos Volos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 196 €. Havaitsemamme keskihinta oli 91 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Skopelos klo 07:00 kohti Volos.

Viimeinen lautta Volos lähtee Skopelos yleensä klo 14:00.

Millainen on Skopelos ja Volos välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Skopelos ja Volos välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Skopelos tapahtuvasta laivaan noususta Volos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ja Aegean Flying Dolphins merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Skopelos ja Volos.

Laivaan nousu Skopelos

Ennen kuin lähdet Skopelos Volos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Skopelos satamassa / Sinun tulee saapua Skopelos lauttaterminaaliin Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Skopelos ja Volos väliselle reitille. / Mene Skopelos lauttaterminaalin Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Volos menevään lauttaan nouseminen / Skopelos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries tai Aegean Flying Dolphins henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Skopelos ja Volos välisellä reitillä olevalla aluksella.

Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Volos on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Volos:

  • Lähestyminen Volos satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Volos satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Volos satamaan.
  • Volos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Volos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Volos alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika