Sorrento
Matkusta suoraan Positano lautta
Positano
Katso hinnat

Miten päästä Sorrento Positano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sorrento Positano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sorrento Positano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sorrento Positano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sorrento Positano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sorrento Positano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sorrento Positano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sorrento Positano lauttatietoa

Lähtösatama
Sorrento
Italia
Campania
Saapumissatama
Positano
Italia
Campania
Etäisyys
10 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar
Ylitysten tiheys
5 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Sorrento Positano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Sorrento Positano, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 26 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Sorrento - Positano, on 20 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Sorrento - Positano on 52 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 25 min saapua Positano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Positano 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Sorrento satamasta klo 09:15. Viimeinen laiva Positano lähtee Sorrento satamasta klo 19:40.

Keskimääräinen hinta Sorrento - Positano-lauttaristeilylle.
20 €
Lauttojen hintaluokka Sorrento Positano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 26 €
Keskimääräinen ylitysaika Sorrento - Positano
52 min
Ensimmäisen Positano menevän lautan lähtöaika
09:15
Viimeisen lautan lähtöaika Positano
19:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Positano
10:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Positano
20:20

Miksi ottaa lautta Sorrento Positano?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Sorrento Positano kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Positano. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Sorrento Positano on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Sorrento ja Positano välisen matkan jokaisella minuutilla, Sorrento satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Positano tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Sorrento ja Positano välisen matkan aikana voit käydä NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Positano täynnä energiaa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Sorrento ja Positano välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sorrento ja Positano välillä?

Jos haluat matkustaa Sorrento ja Positano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Sorrento Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Sorrento-Positano -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Sorrento ja Positano välillä. NLG - Navigazione Libera del Golfo liikennöi Sorrento Positano 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 55 min. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
55 min
14 ylitystä viikossa
Alilauro Sorrento Positano
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Sorrento-Positano -hintoja ja varata Alilauroin lipun Sorrento ja Positano välillä. Alilauro liikennöi Sorrento Positano 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Alilauroistä
40 min
3 ylitystä päivässä
Positano Jet Sorrento Positano
Positano Jet
Positano Jet harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Sorrento ja Positano satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Sorrento-Positano -hintoja ja varata Positano Jetin lipun Sorrento ja Positano välillä. Lisätietoja Positano Jetistä
Seremar Sorrento Positano
Seremar
Seremar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Sorrento ja Positano satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Sorrento-Positano -hintoja ja varata Seremarin lipun Sorrento ja Positano välillä. Lisätietoja Seremaristä

Mistä lähtevät lautat Sorrento? Mihin laivat saapuvat Positano?

Lähtösatama Sorrento

NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar lautat lähtevät Positano seuraavista Sorrento satamista:

Sorrento
Kartta

Saapumissatama Positano

Seremar, Positano Jet, Alilauro tai NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat Positano seuraavista satamista:

Positano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Sorrento Positano, Sorrento ja Positano välisen 10 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Sorrento ja Positano välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet ja Seremar). Tällä hetkellä Sorrento ja Positano välillä on 5 ylitystä päivässä.

Reitillä Sorrento-Positano liikennöi 4 lauttayhtiötä: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet ja Seremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar.

Vertaa ennen varausta NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Sorrento Positano -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Sorrento ja Positano välisen matkan aikana matkustat 10 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Sorrento Positano, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 17 € - 26 €. Havaitsemamme keskihinta oli 20 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Sorrento klo 09:15 kohti Positano.

Viimeinen lautta Positano lähtee Sorrento yleensä klo 19:40.

Millainen on Sorrento ja Positano välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Sorrento Positano suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Sorrento tapahtuvasta laivaan noususta Positano tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet ja Seremar merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Sorrento ja Positano.

Laivaan nousu Sorrento

Ennen kuin lähdet Sorrento Positano -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Sorrento satamassa / Sorrento lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Sorrento ja Positano väliselle reitille. / Etsi Sorrento lauttaterminaalissa NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Positano menevään lauttaan nouseminen / Sorrento lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet tai Seremar henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Sorrento ja Positano välinen risteily: laivalla...

Seremar, Positano Jet, Alilauro tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Positano on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Positano:

  • Positano satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Positano satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Sorrento Positano mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Positano.
  • Positano on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Positano läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Positano on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika