Sorrento
Matkusta suoraan Procida lautta
Procida
Katso hinnat

Miten päästä Sorrento Procida lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sorrento Procida lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sorrento Procida on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sorrento Procida voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sorrento Procida -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Alilauro, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sorrento Procida -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Alilauro laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sorrento Procida sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sorrento Procida lauttatietoa

Lähtösatama
Sorrento
Italia
Campania
Saapumissatama
Procida
Italia
Campania
Etäisyys
33 km
Lauttayhtiöt
Alilauro
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sorrento ja Procida välillä?

Jos haluat matkustaa Sorrento ja Procida välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Alilauro, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Alilauro Sorrento Procida
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Sorrento-Procida -hintoja ja varata Alilauroin lipun Sorrento ja Procida välillä. Lisätietoja Alilauroistä

Mistä lähtevät lautat Sorrento? Mihin laivat saapuvat Procida?

Lähtösatama Sorrento

Alilauro lautat lähtevät Procida seuraavista Sorrento satamista:

Sorrento
Kartta

Saapumissatama Procida

Alilauro alukset saapuvat Procida seuraavista satamista:

Procida
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika