Spetses
Matkusta suoraan Ydra lautta
Ydra
Katso hinnat

Miten päästä Spetses Ydra lautalla ?

Etsitkö täydellistä Spetses Ydra lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Spetses Ydra on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Spetses Ydra voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Spetses Ydra -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways tai Alpha Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Spetses Ydra -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Alpha Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Spetses Ydra sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Spetses Ydra lauttatietoa

Lähtösatama
Spetses
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Ydra
Kreikka
Etäisyys
29 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Ylitysten tiheys
5 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Spetses Ydra: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Spetses Ydra, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 16 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Spetses - Ydra, on 16 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Spetses - Ydra on 39 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Ydra, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ydra 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Spetses satamasta klo 06:10. Viimeinen laiva Ydra lähtee Spetses satamasta klo 18:30.

Keskimääräinen hinta Spetses - Ydra-lauttaristeilylle.
16 €
Lauttojen hintaluokka Spetses Ydra (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 16 €
Keskimääräinen ylitysaika Spetses - Ydra
39 min
Ensimmäisen Ydra menevän lautan lähtöaika
06:10
Viimeisen lautan lähtöaika Ydra
18:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ydra
07:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ydra
19:05

Miksi ottaa lautta Spetses Ydra?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Spetses Ydra kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ydra. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Spetses Ydra on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Spetses Ydra valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Spetses ja Ydra välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Spetses, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Ydra lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Spetses ja Ydra välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Spetses Ydra lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Ydra saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Hellenic Seaways tai Alpha Lines.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Spetses ja Ydra välillä?

Jos haluat matkustaa Spetses ja Ydra välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Alpha Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Spetses Ydra
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Spetses-Ydra -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Spetses ja Ydra välillä. Hellenic Seaways liikennöi Spetses Ydra 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
30 min
5 ylitystä päivässä
Alpha Lines Spetses Ydra
Alpha Lines
Alpha Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Spetses ja Ydra satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Spetses-Ydra -hintoja ja varata Alpha Linesin lipun Spetses ja Ydra välillä. Lisätietoja Alpha Linesistä

Mistä lähtevät lautat Spetses? Mihin laivat saapuvat Ydra?

Lähtösatama Spetses

Hellenic Seaways tai Alpha Lines lautat lähtevät Ydra seuraavista Spetses satamista:

Spetses
Kartta

Saapumissatama Ydra

Alpha Lines tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Ydra seuraavista satamista:

Port of Ydra
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Spetses Ydra, Spetses ja Ydra välisen 29 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Spetses ja Ydra välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Alpha Lines). Tällä hetkellä Spetses ja Ydra välillä on 5 ylitystä päivässä.

Reitillä Spetses-Ydra liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Alpha Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Spetses ja Ydra välisen matkan aikana matkustat 29 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Spetses Ydra, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 16 €. Havaitsemamme keskihinta oli 16 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Spetses klo 06:10 kohti Ydra.

Viimeinen lautta Ydra lähtee Spetses yleensä klo 18:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika