Suositeltu reitti
Stavanger
Matkusta suoraan Langesund lautta
Langesund
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Stavanger
Matkusta lennot, lautta Bergen
Bergen
Matkusta lautta Langesund
Langesund
Katso hinnat

Miten päästä Stavanger Langesund lautalla ?

Etsitkö täydellistä Stavanger Langesund lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Stavanger Langesund on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Stavanger Langesund voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Stavanger Langesund -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Fjord Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Stavanger Langesund -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Fjord Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Stavanger Langesund sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Stavanger Langesund lauttatietoa

Lähtösatama
Stavanger
Norja
Saapumissatama
Langesund
Norja
Etäisyys
229 km
Lauttayhtiöt
Fjord Line
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
17 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Stavanger ja Langesund välillä?

Jos haluat matkustaa Stavanger ja Langesund välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Fjord Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Fjord Line Stavanger Langesund
Fjord Line
Fjord Line perustettiin vuonna 1993, ja sen toimipaikka on Norjassa. Se tarjoaa liikennettä Norjan, Tanskan ja Saksan välillä. Vivanodalla voit vertailla Stavanger-Langesund -hintoja ja varata Fjord Linein lipun Stavanger ja Langesund välillä. Fjord Line liikennöi Stavanger Langesund 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 17 tuntia 30 min. Lisätietoja Fjord Lineistä
17 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Stavanger? Mihin laivat saapuvat Langesund?

Lähtösatama Stavanger

Fjord Line lautat lähtevät Langesund seuraavista Stavanger satamista:

Stavanger
Kartta

Saapumissatama Langesund

Fjord Line alukset saapuvat Langesund seuraavista satamista:

Langesund
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Stavanger Langesund.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Stavanger Langesund, Stavanger ja Langesund välisen 229 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 17 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Stavanger ja Langesund välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Fjord Line). Tällä hetkellä Stavanger ja Langesund välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä Stavanger-Langesund liikennöi 1 lauttayhtiötä: Fjord Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Fjord Line.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika