Stromboli
Matkusta suoraan Panarea lautta
Panarea
Katso hinnat

Miten päästä Stromboli Panarea lautalla ?

Etsitkö täydellistä Stromboli Panarea lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Stromboli Panarea on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Stromboli Panarea voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Stromboli Panarea -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Stromboli Panarea -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Stromboli Panarea sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Stromboli Panarea lauttatietoa

Lähtösatama
Stromboli
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Panarea
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
23 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
5 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Stromboli Panarea: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Stromboli Panarea, lippujen hinnat vaihtelevat 10 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 72 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Stromboli - Panarea, on 29 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Stromboli - Panarea on 1 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Panarea, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Panarea 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Stromboli satamasta klo 06:15. Viimeinen laiva Panarea lähtee Stromboli satamasta klo 16:15.

Keskimääräinen hinta Stromboli - Panarea-lauttaristeilylle.
29 €
Lauttojen hintaluokka Stromboli Panarea (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
10 € - 72 €
Keskimääräinen ylitysaika Stromboli - Panarea
1 tuntia 2 min
Ensimmäisen Panarea menevän lautan lähtöaika
06:15
Viimeisen lautan lähtöaika Panarea
16:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Panarea
07:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Panarea
16:40

Miksi ottaa lautta Stromboli Panarea?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Stromboli Panarea kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Panarea. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Stromboli Panarea on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Stromboli voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Liberty Lines tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Panarea täynnä energiaa.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Stromboli Liberty Lines tai Siremar lautalla, joka kulkee 23 km matkan Panarea alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Panarea niin nopeasti!
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Panarea tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Päinvastoin, Stromboli-Panarea-reitillä Liberty Lines tai Siremar lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Stromboli ja Panarea välillä?

Jos haluat matkustaa Stromboli ja Panarea välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Stromboli Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Stromboli-Panarea -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Stromboli ja Panarea välillä. Liberty Lines liikennöi Stromboli Panarea 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
20 min
5 ylitystä päivässä
Siremar Stromboli Panarea
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Stromboli-Panarea -hintoja ja varata Siremarin lipun Stromboli ja Panarea välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Stromboli? Mihin laivat saapuvat Panarea?

Lähtösatama Stromboli

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Panarea seuraavista Stromboli satamista:

Stromboli
Kartta

Saapumissatama Panarea

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Panarea seuraavista satamista:

Panarea
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Stromboli Panarea, Stromboli ja Panarea välisen 23 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Stromboli ja Panarea välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Stromboli ja Panarea välillä on 5 ylitystä päivässä.

Reitillä Stromboli-Panarea liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Stromboli ja Panarea välisen matkan aikana matkustat 23 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Stromboli Panarea, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 10 € - 72 €. Havaitsemamme keskihinta oli 29 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Stromboli klo 06:15 kohti Panarea.

Viimeinen lautta Panarea lähtee Stromboli yleensä klo 16:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika