Stromboli
Matkusta suoraan Vulcano lautta
Vulcano
Katso hinnat

Miten päästä Stromboli Vulcano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Stromboli Vulcano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Stromboli Vulcano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Stromboli Vulcano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Stromboli Vulcano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Stromboli Vulcano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Stromboli Vulcano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Stromboli Vulcano lauttatietoa

Lähtösatama
Stromboli
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Vulcano
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
50 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Stromboli Vulcano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Stromboli Vulcano, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 119 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Stromboli - Vulcano, on 50 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Stromboli - Vulcano on 3 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 15 min saapua Vulcano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Vulcano 1 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Stromboli satamasta klo 06:15. Viimeinen laiva Vulcano lähtee Stromboli satamasta klo 16:15.

Keskimääräinen hinta Stromboli - Vulcano-lauttaristeilylle.
50 €
Lauttojen hintaluokka Stromboli Vulcano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 119 €
Keskimääräinen ylitysaika Stromboli - Vulcano
3 tuntia 20 min
Ensimmäisen Vulcano menevän lautan lähtöaika
06:15
Viimeisen lautan lähtöaika Vulcano
16:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
08:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
17:40

Miksi ottaa lautta Stromboli Vulcano?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Stromboli Vulcano kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Vulcano. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Stromboli Vulcano on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Stromboli ja Vulcano välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Vulcano poistuaksesi laivalta.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Vulcano tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Stromboli-Vulcano-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Stromboli-Vulcano-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Stromboli satamasta Vulcano, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Stromboli ja Vulcano välillä?

Jos haluat matkustaa Stromboli ja Vulcano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Stromboli Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Stromboli-Vulcano -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Stromboli ja Vulcano välillä. Liberty Lines liikennöi Stromboli Vulcano 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 10 min
4 ylitystä päivässä
Siremar Stromboli Vulcano
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Stromboli-Vulcano -hintoja ja varata Siremarin lipun Stromboli ja Vulcano välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Stromboli? Mihin laivat saapuvat Vulcano?

Lähtösatama Stromboli

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Vulcano seuraavista Stromboli satamista:

Stromboli
Kartta

Saapumissatama Vulcano

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Vulcano seuraavista satamista:

Vulcano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Stromboli Vulcano, Stromboli ja Vulcano välisen 50 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Stromboli ja Vulcano välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Stromboli ja Vulcano välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Stromboli-Vulcano liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Stromboli ja Vulcano välisen matkan aikana matkustat 50 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Stromboli Vulcano, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 119 €. Havaitsemamme keskihinta oli 50 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Stromboli klo 06:15 kohti Vulcano.

Viimeinen lautta Vulcano lähtee Stromboli yleensä klo 16:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika