Svolvaer
Matkusta suoraan Stokmarknes lennot, lautta
Stokmarknes
Katso hinnat

Miten päästä Svolvaer Stokmarknes lautalla ?

Etsitkö täydellistä Svolvaer Stokmarknes lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Svolvaer Stokmarknes on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Svolvaer Stokmarknes voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Svolvaer Stokmarknes -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hurtigruten, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Svolvaer Stokmarknes -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hurtigruten laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Svolvaer Stokmarknes sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Svolvaer Stokmarknes lauttatietoa

Lähtösatama
Svolvaer
Norja
Saapumissatama
Stokmarknes
Norja
Etäisyys
39 km
Lauttayhtiöt
Hurtigruten
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Svolvaer ja Stokmarknes välillä?

Jos haluat matkustaa Svolvaer ja Stokmarknes välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hurtigruten, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hurtigruten Svolvaer Stokmarknes
Hurtigruten
Hurtigruten harjoittaa lauttaliikennettä Norja, mukaan lukien lauttaliikenne Svolvaer ja Stokmarknes satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Svolvaer-Stokmarknes -hintoja ja varata Hurtigrutenin lipun Svolvaer ja Stokmarknes välillä. Lisätietoja Hurtigrutenistä

Mistä lähtevät lautat Svolvaer? Mihin laivat saapuvat Stokmarknes?

Lähtösatama Svolvaer

Hurtigruten lautat lähtevät Stokmarknes seuraavista Svolvaer satamista:

Svolvær
Kartta

Saapumissatama Stokmarknes

Hurtigruten alukset saapuvat Stokmarknes seuraavista satamista:

Stokmarknes
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika