Suositeltu reitti
Swinoujscie
Matkusta suoraan Ystad lautta
Ystad
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Swinoujscie
Matkusta lautta Malmö
Malmö
Matkusta juna Ystad
Ystad
Katso hinnat

Miten päästä Swinoujscie Ystad lautalla ?

Etsitkö täydellistä Swinoujscie Ystad lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Swinoujscie Ystad on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Swinoujscie Ystad voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Swinoujscie Ystad -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Finnlines, Polferries tai Unity Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Swinoujscie Ystad -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Polferries tai Unity Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Swinoujscie Ystad sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Swinoujscie Ystad lauttatietoa

Lähtösatama
Swinoujscie
Puola
Saapumissatama
Ystad
Ruotsi
Etäisyys
171 km
Lauttayhtiöt
Finnlines, Polferries, Unity Line
Ylitysten tiheys
5 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Swinoujscie Ystad: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Swinoujscie Ystad, lippujen hinnat vaihtelevat 40 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 150 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Swinoujscie - Ystad, on 90 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Swinoujscie - Ystad on 7 tuntia 17 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia saapua Ystad, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ystad 6 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Swinoujscie satamasta klo 01:15. Viimeinen laiva Ystad lähtee Swinoujscie satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Swinoujscie - Ystad-lauttaristeilylle.
90 €
Lauttojen hintaluokka Swinoujscie Ystad (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
40 € - 150 €
Keskimääräinen ylitysaika Swinoujscie - Ystad
7 tuntia 17 min
Ensimmäisen Ystad menevän lautan lähtöaika
01:15
Viimeisen lautan lähtöaika Ystad
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ystad
05:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ystad
20:15

Miksi ottaa lautta Swinoujscie Ystad?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Swinoujscie Ystad kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ystad. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Swinoujscie Ystad on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Swinoujscie Ystad perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Swinoujscie, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Swinoujscie ja Ystad välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Ystad tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Swinoujscie-Ystad-risteilyllä Unity Line tai Polferries lautalla sinulla on Swinoujscie-Ystad-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Polferries tai Unity Line lautalla Swinoujscie ja Ystad välisen 171 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Ystad niin nopeasti!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Swinoujscie ja Ystad välillä?

Jos haluat matkustaa Swinoujscie ja Ystad välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Polferries tai Unity Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Polferries Swinoujscie Ystad
Polferries
Polferries harjoittaa lauttaliikennettä Puola ja Ruotsi, mukaan lukien lauttaliikenne Swinoujscie ja Ystad satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Swinoujscie-Ystad -hintoja ja varata Polferriesin lipun Swinoujscie ja Ystad välillä. Polferries liikennöi Swinoujscie Ystad 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Polferriesistä
6 tuntia 30 min
3 ylitystä päivässä
Unity Line Swinoujscie Ystad
Unity Line
Unity Line harjoittaa lauttaliikennettä Puola ja Ruotsi, mukaan lukien lauttaliikenne Swinoujscie ja Ystad satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Swinoujscie-Ystad -hintoja ja varata Unity Linein lipun Swinoujscie ja Ystad välillä. Unity Line liikennöi Swinoujscie Ystad 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 20 min. Lisätietoja Unity Lineistä
7 tuntia 20 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Swinoujscie? Mihin laivat saapuvat Ystad?

Lähtösatama Swinoujscie

Polferries tai Unity Line lautat lähtevät Ystad seuraavista Swinoujscie satamista:

Swinoujscie
Kartta

Saapumissatama Ystad

Unity Line tai Polferries alukset saapuvat Ystad seuraavista satamista:

Ystad
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Swinoujscie Ystad.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Swinoujscie Ystad, Swinoujscie ja Ystad välisen 171 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Swinoujscie ja Ystad välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Polferries ja Unity Line). Tällä hetkellä Swinoujscie ja Ystad välillä on 5 ylitystä päivässä.

Reitillä Swinoujscie-Ystad liikennöi 2 lauttayhtiötä: Polferries ja Unity Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Finnlines, Polferries, Unity Line.

Swinoujscie ja Ystad välisen matkan aikana matkustat 171 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Swinoujscie Ystad, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 40 € - 150 €. Havaitsemamme keskihinta oli 90 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Swinoujscie klo 01:15 kohti Ystad.

Viimeinen lautta Ystad lähtee Swinoujscie yleensä klo 23:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika